Reklam

IF Elfsborg – Malmö FF

18 april 2016 at 20:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll spelas några matcher ur Allsvenskan 2016, och vi har förstås varit och kollat in vilka odds och bettingsmöjligheter det finns för oss. En match som vi finner är speciellt intressant under dagens matcher i Allsvenskan är matchen mellan IF Elfsborg och Malmö FF. En match som på förhand ser ut att bli mycket jämn, och svår att förutse. Däremot tror vi att vi har speltipset som kommer ge dig en vinst igenom att betta på matchen.

Vårt speltips

Matchen kommer att spelas mellan två lag som inte fått den start på säsongen som de båda riktigt hoppades på. Malmö FF har åkt på två blytunga förluster mot lag som de borde ha besegrat. Även IF Elfsborg har sett en gnutta skakiga ut i början av säsongen, och har endast tagit 3 poäng på 3 spelade matcher.

Malmö FF tog för två år sen SM-guld på Borås Arena där de kommer spela ikväll. Malmö FF tror vi kommer vara det laget som går vinnande ur matchen. Malmö må vara slarviga mot att vinna mot mindre lag, men mot klassiska konkurrenter så tror vi Malmö FF skärper sitt spel, och vinner matchen med en eller två bollar.

Betta hos Bet365

När det gäller att spela på bästa möjliga odds, så använder vi oss alltid av Bet365. Det är en enorm spelsajt som hela tiden ser till att erbjuda några av marknadens högsta odds åt alla deras spelare. Vi är mycket nöjda med hur Bet365 fungerar, och vi tror att spelsajten bara kommer växa sig allt större.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback