Reklam

HV 71 - Luleå HF

3 mars 2016 at 11:10 - Hockey, Sverige - SHL
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04

Högt odds på att Luleå tar tre poäng

SHL börjar lida mot sitt slut och för Jönköpingslaget blir det åttondelsfinal man får sikta in sig på, de ligger ju nu på nionde plats. HV har har haft en tung säsong, en del skador samt spelare som inte presterat som förväntat. Det har inte funnits någon riktig balans i truppen så resultaten har blivit väldigt ojämna.

Luleå har spelat sitt spel under hela säsongen och i många matcher har det varit framgångsrikt. De ligger ju nu på en tredjeplats, två poäng framför jagande Linköping. En placering som dom verkligen vill hålla och kommer garanterat göra allt för att vinna kvällens match.HV spelar för att hålla sin niondeplats och Luleå för att hålla sin tredjeplats. Matchen ikväll kommer förmodligen att styras av ett taggat Luleå som är sugen på revansch efter 0-1 förlusten mot Frölunda senast. HV i sin tur har sett tama ut emellanåt och det är svårt att sätta fingret på vad det egentligen beror på. En faktor kan vara att laget har svårt att hitta struktur när många spelare varit skadedrabbade.

Matchodds 1X2
HV 71, 2.39
Oavgjort, 4.25
Luleå, 2.50

[bookmaker_bonus id=30]

Luleå är det bättre laget och jag tror inte hemmafördelen väger så väldigt tungt i detta mötet. Tror stämningen i Kinnarps Arena kommer vara ganska avslagen precis som spelarna i HV. Spelar Luleå sitt tuffa och enkla spel ska denna matchen inte vara något problem.
  • 100% upp till 2500 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback