Reklam

Huesca - Sporting Gijón: Över 2,5 Mål

Matchcenter
19 mars 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio El Alcoraz
19 mar 2018 at 18:23 (Uppdaterad 19 mar 2018 at 22:50) 19/03
100
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
En match från den spanska andraligan i afton och den hittar vi på Estadio El Alcoraz där Huesca tar emot Sporting Gijon. Vi har tunga avbräck i den defensiva delen hos båda lagen och därför tycker jag att det är ett väldigt bra odds för överspelet.

Huesca har gått riktigt starkt den här säsongen då laget placerar sig på en andraplats i tabellen. En andraplats som betyder spel i La Liga nästa säsong om de lyckas hålla den. Formen är dock väldigt svag med två pinnar på de fyra senaste omgångarna och försvarsspelet har sett darrigt ut med åtta insläppta mål på dessa matcher. Att de höll nollan mot Reus (0-0) i senaste omgången behöver vi inte bry oss allt för mycket i, Reus är lag som sällan bjuder på stor underhållning när de är i farten. De kommer bli betydligt mer testade i kvällens match och vi har ett tungt avbräck då ytterback Alexander Gonzalez är avstängd. När dessutom Akapo och Rulo fortfarande saknas på grund av skador så ger det få alternativ i backlinjen. Kikar vi framåt så saknas lagets skyttekung Gonzalo Melero i dagens match men jag tycker ändå att det finns kvalitet nog för att få hål på ett vingklippt Sporting. De har ändå gjort mål i 14 av 15 hemmamatcher denna säsong och visat fin styrka inför de egna fansen.

Sporting Gijon har gjort det bra så här långt in på säsongen då laget placerar sig på en fjärdeplats i tabellen med 49 inspelade poäng på kontot. En playoff-plats just nu med andra ord men laget kommer knappast på besök för att gneta till sig en poäng och nöja sig där. Dels så är det otroligt jämnt kring playoff-platserna i Segundan men framförallt så vill ju Sporting ge Huesca en ordentlig fajt om en direktplats till La Liga, och då är det endast seger som gäller här. Avståndet upp till Huesca är just nu åtta poäng och här har de en gyllene chans att krympa det. Formen är riktigt fin hos gästerna som har samlat på sig fyra vinster och ett kryss på de fem senaste omgångarna, dessutom har de hållit nollan intakt i samtliga dessa matcher. Motståndet har dock inte varit det bästa så vi ska nog inte hylla försvarsspelet allt för mycket. Dessutom har de två riktigt tunga avbräck i backlinjen till dagens match då varken Alex Perez eller Fede Barba kommer till spel. Herrar som bildat ett mittbackspar under i stort sett hela säsongen. Det kan innebär att Guitian och Rodriguez tar hand om mittbacken idag, som sammanlagt spelar åtta matcher denna säsong.

Talar för spelet:

  • Huesca brukar sällan backa hem när de spelar inför de egna fansen och idag kommer det vara fullpackat på Estadio El Alcoraz. Det borde ge oss en tempofylld match.
  • Sporting Gijon har nu en gyllene chans att krympa avståndet upp till en direktplats till La Liga. Gästerna bör inte vara allt för intresserade av ett oavgjort resultat.
  • En hel del defensiva avbräck inför dagens match då hemmalaget saknar Alexander Gonzalez, Akapo och Rulo. Hos gästerna stryker vi två ordinarie mittbackar i form av Alex Perez och Fede Barba.

Med tanke på tabelläget och alla defensiva avbräck inför kvällens möte så måste vi bara gilla det odds som erbjuds för minst tre mål i matchen. Unibet har 2,28 och det slänger vi in en medelinsats på!

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback