Reklam

Huesca - Real Sociedad: Över 2,5 Mål

Matchcenter
21 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio El Alcoraz    Ignacio Iglesias
21 sep 2018 at 19:27 (Uppdaterad 21 sep 2018 at 22:52) 21/09
28
0
Chans (över-under): 52-48%
Spelvärde: 106,60%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas
Fredagsmatch från La Liga i sedvanlig ordning och denna vecka bjuds vi på Huesca - Real Sociedad från El Alcoraz. Hemmalaget har visat upp en offensiv fotboll så här långt och även Sociedad har det offensiva spelet som sitt största vapen. Målglatt?

Huesca är nykomlingar i La Liga och en väldigt orädd sådan som rivstartade säsongen med fyra poäng på de två inledande omgångarna, motståndet var då Eibar (2-1) samt Athletic (2-2). Nu har de dock två raka förluster på kontot och därför kan jag tänka mig att vi får se ett offensivt hemmalag i dagens match som gärna vill åt samtliga poäng. Lite försiktigt spel i senaste hemmamatchen mot Rayo (0-1) men tränare Leo Franco ville nog gärna visa upp någon typ av försvarsspel efter stjärnsmällen borta mot Barcelona (2-8). Det spelades 4-4-2 mot Rayo där målstarke Gallar sattes på bänken, vilket jag inte tror kommer hända här. Det ryktas om 4-3-3 och då ska vi få se ett betydligt mer offensivt Huesca, samt en betydligt mer underhållande match.

Real Sociedad har precis som Huesca plockat fyra poäng på lika många matcher och dessa togs på de två första omgångarna där Villarreal (2-1) och Leganes (2-2) stod för motståndet. Efter detta har det tagit stopp mot både Eibar (1-2) och Barcelona (1-2). Så även gästerna är väldigt sugna på att hoppa upp på vinnarspåret igen och det är i den offensiva delen som jag tycker att Sociedad är som bäst. Nu finns dessutom målkungen Willian Jose tillgänglig för spel igen och det är givetvis något som gynnar överspelet oerhört mycket. Defensiv uppställning i senaste omgången men nu är det inte Barcelona på andra sidan och då är det självklart att det kommer tryckas mer framåt. Samtidigt så kommer de blotta sig mer bakåt och är det något som Sociedad haft problem med under flera år nu så är det försvarsspelet. Insläppt mål i samtliga matcher så här långt och inget tyder väl på att de håller någon nolla nu.

Två lag som törstar efter en seger tror jag innebär offensiv fotboll med högt tempo från båda håll. Över 2,5 mål känns klockrent till ett odds på 2,05 hos Leo Vegas!

/[email protected]

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback