Reklam

Huesca - Rayo Vallecano: Över 2,5 Mål

Matchcenter
14 september 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio El Alcoraz    David Medié
13 sep 2018 at 13:32 (Uppdaterad 14 sep 2018 at 22:52) 13/09
51
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 104,50%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
888sport Spela nu hos 888sport
La Liga är tillbaka efter landslagsuppehållet och vi sparkar igång det hela med Huesca - Rayo Vallecano under fredagskvällen. Två nykomlingar som står för en offensiv fotboll och därför har jag goda förhoppningar om att få se ett gäng mål här.

Huesca har stått för en godkänd start på säsongen då nykomlingen samlat på sig fyra poäng efter tre spelade omgångar. Vinst mot Eibar (2-1) i premiären, kryss mot Athletic Bilbao (2-2) därefter och sedan en dunderförlust mot Barcelona (2-8). Målrika matcher alla tre och Huesca har en spelstil som verkligen bjuder in till målkalas. Någon ändring på detta tror jag inte det blir inför detta möte, speciellt inte då detta är hemmapremiär för säsongen. Här blir det full gas framåt och just i den offensiva biten så har Huesca imponerat med Longo, Cucho och framförallt Gallar. Defensivt finns det dock stora brister och dessa visade sig ordentligt i senaste omgången på Camp Nou. Nu är det inget Barcelona på andra sidan men Rayo har vassa kontringsspelare som kan ställa till det för hemmalaget.

Rayo Vallecano är nykomlingar i La Liga och laget har inte alls fått någon rolig start på säsongen med noll poäng på kontot så här långt. Motståndet har dock varit stenhårt i form av Sevilla (1-4) och Atletico Madrid (0-1), sedan blev matchen mot Athletic Bilbao inställd i omgång tre. Med den starten så är det självklart att Rayo går för en seger här, speciellt mot en motståndare som Huesca. Jag tror inte alls de har samma respekt för Huesca som tidigare motståndare denna säsong. Bara ett mål framåt så här långt, på straff dessutom, men jag tycker ändå att Rayo har ett fint offensivt spel. De skrapade fram två riktigt heta lägen mot Atletico Madrid så visst borde de kunna skapa chanser även här. Defensivt finns det mer att arbeta på, vilket vi inte minst såg i mötet mot Sevilla. Det var totalt vidöppet och kikar vi på backlinjen är det inget som sätter skräck i ligans anfallare direkt.

Jag tror på offensivt upplägg från båda håll här och då borde vi få se en ganska trevlig match med många målchanser. Över 2,5 mål spelas och vi gör det till 1,90 hos 888sport!

/[email protected]

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback