Reklam

Huesca - Granada: Över 2,5 Mål

Matchcenter
28 april 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio El Alcoraz
28 apr 2018 at 18:16 (Uppdaterad 28 apr 2018 at 20:43) 28/04
25
0
Chans (över-under): 51-49%
Spelvärde: 105,06%
Lägsta spelbara odds: 1,96
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Match i spanska andraligan under lördagskvällen där Huesca tar emot Granada hemma på Alcoraz. Två lag som kommer gå hårt för tre poäng i matchen och därför tycker jag att det luktar målglatt.

Huesca toppade länge Segundan men laget har nu halkat ner till en tredjeplats i tabellen med 65 poäng på kontot. Det är en hård fajt kring de två direktplatserna till La Liga så det gäller verkligen att vinna de matcher som återstår nu om det ska bli spel i finrummet nästa säsong. Därför tror jag att vi får se ett offensivt hemmalag i den här matchen och det är en offensiv som gått väldigt starkt den senaste tiden. Islossning i senaste ligamatchen mot Tenerife (4-2) och det blev även ett par mål gången innan mot Barcelona B (2-1). Defensivt får de dock offra en del i jakten på segrarna och samma visa lär det bli idag. Där kommer de få se upp mot ett offensivt skickligt bortalag.

Granada har utan tvekan siktet inställt på en återkomst till La Liga men just nu placerar sig laget på en 8:e plats tabellen med 55 pinnar på kontot. Det är dock otroligt jämnt i Segundan så drömmen om en playoff-plats lever i allra högsta grad. Men det gäller att plocka vinster för att hoppa upp på playoff så att Granada skulle besöka Alcoraz och nöja sig med ett oavgjort resultat finns inte. Precis som hos Huesca har de en väldigt fin offensiv men det defensiva håller inte alls samma klass, vilket vi fick se i senaste omgången mot Cultural Leonesa (3-3). Dessutom har de ytterback Victor Diaz avstängd i dagens match och det är ett tufft avbräck för det defensiva.

Med förutsättningarna inför kvällens match så måste vi gilla de 2,06 som Unibet erbjuder för minst tre mål i matchen. Vi kastar in en medelinsats!

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback