Reklam

Huesca - Girona: Draw no bet: 2

Matchcenter
30 september 2018 at 12:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio El Alcoraz    Adrián Cordero
29 sep 2018 at 23:47 (Uppdaterad 30 sep 2018 at 13:53) 29/09
48
0
Chans (1-X-2): 30-33-37%
Spelvärde: 105,89%
Lägsta spelbara odds: 1,81
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Lunchmatch från Estadio El Alcoraz under söndagen där nykomlingen Huesca tar emot Girona. Intressant odds på gästerna som jag tror har goda möjligheter till tre poäng här.

Huesca hade en ganska fin start på säsongen där laget plockade fyra poäng på de två inledande matcherna. Desto sämre har det gått efter detta då laget inkasserat fyra raka förluster. Efter smällen borta mot Barcelona (2-8) så har Leo Franco valt en mer defensiv taktik i sina matcher och det har ju utan tvekan satt sina spår på det offensiva spelet. Inte ett mål framåt på tre raka matcher nu och det är lite oroande sett till motståndet. Att göra mål på Atletico Madrid (0-3) är inte det enklaste men både Sociedad (0-1) och Rayo Vallecano (0-1) har stora brister i det defensiva spelet. Nu tror jag på ett mer offensivt upplägg idag men det tror jag bara gynnar ett Girona som är otroligt skickliga när de ges yta. Hos hemmalaget stryker vi ytterback Luisinho och det försvagar självklart den defensiva biten.

Girona har fått en bra start på den här säsongen då laget plockat på sig åtta poäng efter sex spelade omgångar. Helt klart godkänd sett till att de stött på både Real Madrid (1-4) och Barcelona (2-2) på dessa matcher. Mindre bra insats mot Betis (0-1) i senaste omgången men sett till de chanser som laget skapade så borde de nog fått med sig en poäng åtminstone. Nu är det dock bortaplan och där tycker jag att Girona spelar med lite mer hjärna än inför de egna fansen. Här kommer de vänta ut Huesca och när tillfälle ges så kommer de sticka iväg på sina sylvassa kontringar. Betis hanterade detta väldigt bra men Huesca har inte alls samma skärpa i det defensiva spelet. Inga större avbräck hos gästerna som kan ställa en stark elva på planen.

I grund och botten är Girona ett betydligt starkare lag och just att de spelar på bortaplan ser jag bara som positivt. Jag tror att de har goda möjligheter att få med sig samtliga poäng och spelar därför Girona DNB till 1,97 hos Unibet.

/[email protected]

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback