Reklam

Huesca - Barcelona II: Över 2,5 Mål

Matchcenter
16 april 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio El Alcoraz
16 apr 2018 at 18:35 (Uppdaterad 16 apr 2018 at 22:50) 16/04
31
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser
Måndagsmatch från den spansk andraligan och en mycket viktig sådan då Huesca tar emot Barcelona B hemma på Alcoraz. En match som borde bjuda på öppet spel med tanke på att båda lagen är starkt beroende av en trepoängare. Målkalas?

Huesca toppade Segundan under en väldigt lång period men har nu halkat ner till en tredjeplats i tabellen efter ett gäng mindre bra resultat. Det är faktiskt över två månader sedan laget tog sin senaste vinst, detta på hemmaplan mot Cultural Leonesa (1-0). Detta innebär att det nu är ett avstånd på fem pinnar upp till Rayo Vallecano, på andraplatsen, och det är ett avstånd som de måste krympa idag om drömmen om en direktplats till La Liga ska leva vidare. Det borde öppna för ett offensivt Huesca i afton och de har väldigt fina spelare framåt i form av Vadillo, Melero, Hernandez, Avila och Moi Gomez. Anfallaren Alex Gallar är avstängd i kvällens match men han har fått ganska sparsamt med speltid på slutet så det ser jag inte som något större avbräck. I övrigt är det en hel och ren trupp som tränare Rubi har till sitt förfogande.

Barcelona B är nykomlingar i Segundan och har haft en tung säsong så här långt då laget placerar sig på en 19:e plats med 37 inspelade poäng. I och med att Cultural Leonesa besegrade Tenerife i helgens ligamatch så innebär det nu att Barcelonas ungtuppar befinner sig på en nedflyttningsplats. De kan därför inte vara speciellt nöjda med ett oavgjort resultat i den här matchen och det är just nu hård press på tränare Gerard Lopez, som sägs få lämna sin post om det inte blir seger mot Huesca. Det borde innebära att han ställer ut en offensivt stark elva till det här mötet och Barcelona B är ett lag som överraskat på bortaplan många gånger den här säsongen. De har bland annat slagit Valladolid (2-1) och plockat poäng mot både Granada (2-2) och Osasuna (2-2), vilket är tre starka lag. De är väldigt orädda av sig och tvekar inte alls att trycka på i den offensiva delen när chansen ges. Inte fullt lika starka i den defensiva biten dock, där det ser lite virrigt ut emellanåt. Inte alls speciellt konstigt då det är unga killar vi pratar om som ibland spelar med mer hjärta än hjärna.

Talar för spelet:

  • Huesca har tappat mark på en direktplats till La Liga och måste nu vinna för att krympa avståndet till Rayo. Det borde ge oss ett väldigt offensivt hemmalag.
  • Gästernas tränare Gerard Lopez sägs få sparken om inte Barcelona B tar en trepoängare idag. De måste upp på säker mark och kan inte nöja sig med en poäng.
  • Barcelona B har ett par väldigt skickliga spelare framåt i planen men är inte alls lika bra organiserade i försvarsspelet. Det brukar svänga en hel del när de är i farten.

/[email protected]

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback