Reklam

Huesca - Barcelona: 1

Matchcenter
13 april 2019 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio El Alcoraz    Guillermo Cuadra
11 apr 2019 at 19:57 (Uppdaterad 13 apr 2019 at 18:08) 11/04
96
0

Fotboll Spanien La Liga

Chans (1-X-2): 25-20-55%
Spelvärde: 131,25%
Lägsta spelbara odds: 4,00
Units: 3/10
Hit/Miss: 0-0
Bet365 Spela nu hos Bet365
Talar för spelet
 • Matchen kunde inte varit mer läglig för Huesca. Barca har CL retur mot Utd 3 dagar senare.
 • Barcelona har i princip avgjort ligan. Har ett enkelt schema kvar. Huesca måste gå för det.
 • Barca kommer vila spelare som Messi, Suarez, Coutinho.
 • Huesca är riktigt bra i omställningsspelet. Hade 11-5 i målchanser mot Real.
 • Huesca har spelat bättre mot topplagen. Mot sämre lag har man gått framåt men blivit straffade bakåt.
Talar emot spelet
 • Barca är Barca. Man kommer ha bollinnehavet och har ett bra lag oavsett
 • Huesca släpper till alldeles för mycket. 55 insläppta håller inte i La Liga.
 • Barcelona har endast 2 förluster i ligan. Huesca 5 vinster..

Det här är en match som skriker värde. Det är botten mot toppen. Huesca mot Barca. Räkna med ett fullsatt Estadio El Alcoraz. 

Huesca som slåss för sin överlevnad i La Liga, har inte lyckats vinna på sina 5 senaste matcher. Så pass dåliga som man varit sett över hela säsongen så borde  man varit avhängd för länge sen. Sanningen är, att man har endast 6 poäng upp till säker mark. 

En sak är säker, man spelar en rolig offensiv fotboll. Nackdelen är att man släppt in flest mål av alla. Samtidigt har man även gjort fler mål än t ex ligasexan Valencia.

Man förlorar sällan stort. Huesca slog Sevilla hemma för en dryg månad sen. Även lag som Real hade svårt, där 1-0 segern satt långt inne.

Offensivt så har man framförallt 2 herrar i målform. Det är Avila och Enric. Man har även en tredje länk, Cucho. Dessa 3 har stått för hälften av lagets totala mål i år.

Huesca saknar fortsatt Akapo och Insua. Luisinho och Miramon är tveksamma. Miramon är en viktig spelare men han har inte spelat på ett tag. Jag tror och hoppas Enric får starta denna match. Han har visat målform.

Barcelona har i princip vunnit serien. Man har 11 p ner till 2an. Fokus ligger nu på CL där man slog Man U med 1-0 igår onsdag. Nu till det som gör det här spelet intressant; Barca har CL retur mot Utd redan på tisdag. Räkna med att man vilar spelare som Messi, Suarez, Coutinho, Rakitic. Senast man var i ungefär samma läge, så spelade man Boateng på topp, Vermaelen, Vidal och Alena fick också starta. Då var man i ett annat läge i ligan. Nu är den avgjord och man kan avvara fler spelare. 

Med ligan "avgjord", och CL match 3 dagar senare, Huesca som måste vinna och lite av säsongens match för hemmalaget, så har chanserna aldrig varit bättre för en hemmaseger. Jag kan inte blunda för oddsen som erbjuds. Oddset kommer garanterat att vara betydligt lägre närmare matchstart, när laguppställningarna kommer ut.

 • Regler och villkor gäller
 • Ansvarsfullt spelande
 • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback