Reklam

Hudiksvall - Huddinge: 1

9 december 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
9 dec 2018 at 11:03 (Uppdaterad 10 dec 2018 at 21:55) 09/12
42
0
Chans (1-X-2): 62-18-20%
Spelvärde: 106,64%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-2
22BET Spela nu hos 22BET
Två matcher återstår av serien och för Hudiksvall återstår två matcher som man ska segra för att gå obesegrade. Idag är det seriefinal mot Huddinge och inte ens lag nummer två i den här serien tror jag rår på Hudiksvall.

Hudiksvall verkar äntligen ha fått ordning på sitt lag efter många års slit. Man har alltid varit ett av de klart mest hypade lagen i hela hockeyettan, men alltid vikt ner sig när det väl gäller. Nu verkar man dock som att man är snäppet starkare än de flesta och så får vi se hur långt det räcker senare i vår. Man har alltså vunnit alla tjugo matcher såhär långt med endast två poängtapp där man sedan vunnit på övertid/straffar. Motståndarna idag från Huddinge är ett givet topplag, men man är nog snäppet svagare än man varit under tidigare säsonger. Tittar man på deras säsong så har man spelat upp sig rejät och kan säkert störa Hudikvall en bra dag, men den dagen är inte idag. Hudiksvall är bara för bra och jag tror man löser det tillslut. 

Talar för spelet

  • Huddinge vann senast utan att imponera mot ett Gripen med manfall. Svag insats och man såg klart oinspirerade ut under matchen. Man har inget att spela för och dessutom en lång resa i benen. Inställningsfråga?
  • Hudiksvall må inte heller ha något att spela för då man redan vunnit serien, men man kan dock gå obesegrade genom hela serien och det är iallafall en större morot än vad Huddinge har.
  • Huddinge hade en del avbräck senast och frågan är hur många som är tillbaka till denna match? Klart viktigare att vara tillbaka när allettan drar igång.

Talar emot spelet

  • Spelvärdet på oddset kanske inte överdrivet med tanke på att det ändå är en seriefinal. Huddinge är ett bra lag i grunden. 

Jag tycker ändå att det bör bli en komfortabel seger för hemmalaget här. Inte med några stora siffror, men man gör det man ska och spelar av matchen. Mitt spel blir därför Hudiksvall att vinna under ordinarie tid till oddset 1,72 hos 22bet.

Lycka till!

/Heden

  • Många betalningsmöjligheter
  • Stort utbud av sporter
Feedback