Reklam

Huddinge - Väsby: 2

10 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
9 okt 2018 at 21:00 (Uppdaterad 11 okt 2018 at 10:07) 09/10
100
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 123,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-4
Unibet Spela nu hos Unibet
Imorgon kliver både Huddinge och Väsby in efter ett litet kortare uppehåll. Välbehövligt kanske med tanke på att båda lagen hade lite skavanker. I mitt tycke är det fortfarande en stor fråga hur länge Huddinge orkar med.

Huddinge har varit en av hockeyettans bästa lag under många års tid och till den här säsongen är väl egentligen första gången man kanske får jobba lite i uppförsbacke. Nu har det ju startat rätt bra ändå och man har tagit 15 av 21 möjliga poäng och ligger på en andraplats bakom Hudiksvall. Laget har ju som sagt tappat i princip halva laget där stora delar har gått till nykomlingarna Segeltorp. Motståndarna idag är Väsby och det är ett lag jag gillar skarpt. Jag tycker man har en hel del kvalité i laget och har de senaste säsongerna blivit ett etablerat lag i den östra serien, och kanske tillochmed lite bättre än så. Man ligger dock på plats sju, men har spelat en match mindre och dessutom mot ganska tufft motstånd. Jag tycker att det borde vara på tiden att Huddinge får se sig besegrade. Väsby är vassa framåt och hade otur i matchen mot Enköping.

Talar för spelet

  • Skadeläget i Huddinge ser inte ut att ljusna speciellt mycket. Man har haft ett antal spelare skadade under inledningen och laguppställningen till matchen nu har fortfarande några frågetecken.
  • Huddinge har vunnit, men inte gjort det övertygande. När man haft lite motstånd emot sig har man haft det väldigt tufft. Segeltorp ledde 3-0, men satt i utvisningsbåset sista halvan och Huddinge vände. Visby slog Huddinge bland annat. Nog finns det svagheter.
  • Tror matchbilden kommer passa Väsby galant. Huddinge kommer att vara spelförande och Väsby kommer gå hårt på sitt omställningsspel. Man bör få sina lägen att avgöra.

Talar emot spelet

  • Huddinge är Huddinge. Man har inte bara tappat spelare, utan man har även fyllt på med några, men samtidigt också ett par som stannat i klubben. De har en vinnarkultur som få klubbar har och Huddinge är alltid laget att slå.
  • Hemmaplan. Huddinge är starka i Björkängshallen samtidigt som att Väsby kanske är lite svagare på resande fot.

Jag tycker att oddset är generöst på Väsby. Man är ett bra lag och samtidigt tycker jag lite att det är dags för Huddinge att förlora igen. De har inte övertygat supermycket och Väsby är vassa. Jag testar Väsby inklusive övertid/straffar till oddset 2.75 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback