Reklam

Huddinge - Segeltorp: 2

16 september 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
16 sep 2018 at 01:11 (Uppdaterad 17 sep 2018 at 16:52) 16/09
80
0
Chans (1-2): 52-48%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss: 4-3 OT
Unibet Spela nu hos Unibet
Det kanske allra hetaste mötet på söndagen i hockeyettan är det mellan Huddinge och nykomlingarna Segeltorp. Dels pågrund av att de håller till i samma kommun och dels för att i princip halva Huddinge lämnat för just Segeltorp.

Den så kallade talangfabriken Huddinge har under många år het enkelt regerat på den här nivån och har varit så nära att kliva upp till hockeyallsvenskan flera gånger. Man har dock inte lyckats få det att stämma hela vägen ut, men man har definitivt visat många att man alltid varit att räkna med. Till den här säsongen ser det dock ut som att Huddinge kommer gå en tuffare säsong till mötes av lite olika anledningar. Segeltorp är hockeyettans förmodligen mest intressanta nykomling och det tack vare vad man värvat. Man har bytt ut i princip hela laget och man satsar verkligen på att etablera sig i den östra serien. Laget man har är så pass bra att man bör spela allettan efter jul och det är självklart en riktig framgång för den här klubben. I premiären ställs det grannarna Huddinge och med tanke på vad som hänt under sommaren så kommer det här bli söndagens i särklass mest intressanta drabbning. Jag tror det kommer att bli jämnt här, men jag tycker värdet ligger hos bortalaget och kommer att backa dem i premiären.

Talar för Segeltorp

  • Segeltorp är hockeyettans mest intressanta nykomling och de går in hårt för detta. De pratar inte upp sig som några favoriter och är ödmjuka, men enligt mig är de ett lag som helt klart kommer vara uppe i toppen och kriga.
  • Man har värvat i princip halva Huddinge inför den här säsongen och det är inga dåliga spelare heller. Måns Krüger, Marcus Lissäng, Robin Sjörén, Adam Hansen, Simon Eriksson, Rasmus Hedström och Dennis Nordström.
  • Utöver de ovan nämnda spelarna så har Huddinge tappat ytterligare flertalet klasspelare. Det är ett par gubbar kvar från förra säsongen, men den största delen består utav nytt manskap.
  • Huddinge har inte direkt imponerat under försäsongen och det är väl ett tydligt tecken på att laget inte är lika slagkraftigt den här säsongen.

Talar emot Segeltorp

  • Huddinge är Huddinge och vinnarkulturen finns där. Man är vana att vinna och med tanke på historian tycker jag att man är rätta favoriter.
  • Huddinge har många nya spelare och det har visat sig på resultaten i träningsmatcherna. Likaså har det visat sig i Segeltorp där resultaten varit av blandad karaktär.

Jag tror det här kommer att bli en jämn match, men jag tycker att värdet ligger på bortalaget här. Segeltorp har ett bra lag på pappret och kan överraska här. Jag testar Segeltorp inklusive övertid/straffar till oddset 2.25 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback