Reklam

Huddinge - Piteå: Över 5,5 Mål

12 apr 2018 at 15:03 (Uppdaterad 12 apr 2018 at 21:48) 12/04
52
0

Kvalserien till hockeyallsvenskan

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
10Bet Spela nu hos 10Bet
För både Huddinge och Piteå är det nu bara att spela av de två återstående matcherna i kvalserien. När de nu möts igen i Björkängshallen så är min känsla av att det ändå kan bli en ganska rolig match att titta på.

Huddinge har gjort en bra säsong rakt igenom och tog sig via allettan seger till hockeyettanfinalen där man förlorade och sedan tog sig vidare från det sista playoffet. Inför förra matchen var man tvungna att vinna ifall chansen till spel i hockeyallsvenskan fortfarande skulle finnas kvar. Man vek ned sig fullständigt och gjorde inte ens ett mål på Västerås som vann matchen med 6-0. Nu idag så tar man emot Piteå och det ska väl ändå kunna bli en ganska rolig match om man tittar på trupperna. Piteå hade också chansen fram till förra matchen. Man tog ännu en gång poäng av Västervik, trots att man faktiskt inte hade något att spela för. Västervik förde matchen rakt igenom och gav inte Piteås anfallsspel många knop. Jag kan tänka mig att dagens match kommer se lite annorlunda ut. Det är två lag som inte har något att spela för och det ska såklart bli en del mål då tycker man. Tittar man på den första matchen lagen emellan så blev det hela 3-5 till Huddinge. Det var en match där båda lagens skridskoskicklighet visade sig och därav också ganska många målchanser. Jag tror på en sevärd match igen där Piteå bjuder på klart bättre anfallsspel än dem gjorde senast. Detsamma gäller hemmalaget som kanske är värda lite bättre utdelning än vad man fått den senaste tiden.

Talar för spelet

  •  Två lag som inte har något att spela för borde bli en hel del mål. Jag gissar på att lagen släpper lite på det defensiva och tycker det är roligare att spela anfallshockey än vad man tycker det är att spela i egen zon.
  • Både Huddinge och Piteå har sina största styrkor i offensiven. Man har en bredd som få lag i hockeyettan har där och dessutom är båda lagen väldigt skridskoskickliga.
  • Vännström var grym senast mot Västervik, men jag håller honom inte som en säker målvakt. Han har varit relatvit ojämn och känslan är väl att det lika gärna kan bli nollan som det kan bli fem mål i arslet. Detsamma gäller Huddinges Daniel Fahlström.

Talar emot spelet

  •  Det kan också bli avslaget där tempot blir klart lägre än vad det brukar vara. Inställningen till att jaga vissa puckar kanske inte finns där och då blir det lätt lite lättare stämning.
  • Huddinges ineffektivtet. Man har ett brett lag, men har verkligen inte fått in pucken som man kanske förtjänt i vissa matcher.

Jag tycker oddsen är klart godkända på ett överspel här. När de möttes i första matchen i Piteå så var det öppna spjäll och det kan likväl bli det idag också. Jag testar över 5.5 mål till oddset 2.00 hos 10bet.

Lycka till!

/Heden

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt
Feedback