Reklam

Huddinge - Borlänge: Över 5,5 Mål

4 apr 2018 at 12:59 (Uppdaterad 5 apr 2018 at 22:35) 04/04
43
0

Kvalserien till hockeyallsvenskan

Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 106,15%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
Betsson Spela nu hos Betsson
Ikväll kliver vi in på andra halvan i kvalet mot hockeyallsvenskan och Huddinge som just nu har andraplatsen tar emot Borlänge. Med tanke på hur de tidigare matcherna sett ut så kommer jag återigen att köra på samma spel som senast.

Huddinge ligger faktiskt på plats två i kvalserien och har bra form med två raka segrar mot Piteå respektive Troja. Jag tror att man har goda chanser att ta årets första seger mot Borlänge ikväll, men med tanke på att Borlänge förmodligen har ett litet övertag mentalt så känns ett annat spel bättre. Huddinge har en frejdig offensiv och också kanske sitt bästa lag på pappret på många år. Ska man ta klivet upp så är det den här säsongen, men det kommer bli jämnt och små marginaler kommer att avgöra. Borlänge har gjort en imponerande säsong och vunnit såväl allettan som finalen mot just Huddinge. Det är därför jag är lite osäker på om Huddinge klarar av Borlänges höga press idag igen. Jag är dock inne på att Huddinge revanscherar sig och vinner idag för man är ett starkare lag än Borlänge. Oddsen är dock ganska låga och väljer istället att gå p ett överspel här. Mycket tack vare hur det sett ut i de tre matcherna tidigare i vår. Borlänge har vunnit med 4-7, 5-2 och senast 5-3 i en mycket sevärd match i början av kvalserien. Målrikt återigen?

Talar för spelet

• Det är två offensiva lag där man också har sina allra största styrkor framåt. Borlänge har visat klass offensivt hela säsongen och Huddinge har fyra riktigt bra kedjor som alla kan producera.

• Inbördes så har det som sagt blivit en hel del mål lagen emellan. Det har varit bra målchanser i matcherna och som det såg ut senast uppe i Borlänge så kunde det dessutom blivit lite fler än de åtta målen vi fick se då.

• Jag tycker att lagens sätt att spela ishockey passar varandra ganska bra för att det ska bli en del mål. Borlänge  checkar högt och kommer få lite gratislägen på så vis samtidigt som att Huddinge kommer få bra möjligheter till spelvändningar och långa anfall.

 

Talar emot spelet

• Det är en kvalserie såklart. Matcherna är otroligt tighta och poängen väldigt viktiga, speciellt med tanke på att serien också är väldigt jämn.

• Huddinge har inte varit lika slarviga som man kan vara defensivt nu sista matcherna. Tre ganska starka matcher och det känns som att man tänkt till lite för att få defensiven att funka och då har också resultaten kommit.

De senaste matcherna har varit målkalas lagen emellan och jag ser inte varför det inte skulle bli det idag också. Jag testar över 5.5 mål till oddset 1.93 hos betsson

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback