Reklam

Huddersfield - Crystal Palace: Över 2,0 Mål

Matchcenter
17 mars 2018 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
John Smith's Stadium    Mike Dean
13 mar 2018 at 08:38 (Uppdaterad 17 mar 2018 at 18:00) 13/03
30
0
Chance (over-exact-under): 38-45-17%
Spelvärde: 111,50%
Lägsta spelbara odds: 1,45
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Både Huddersfield och Crystal Palace är i allra högst grad indragna i nedflyttningsstriden. C Palace går otroligt tungt för tillfället, mycket utav detta kan hänvisas till skadan på Wilfried Zaha som betyder så otroligt mycket för lagets offensiv. Huddersfield har hittat en liten bättring i spelet och hur man inte lyckades vinna senaste matchen mot Swansea är en gåta, 30-0 i avslut. I denna match behöver båda lagen tre poäng och med en Zaha tillbaka hos gästerna så tror jag på minst två mål i matchen!

 

Talar för spelet:

  • Huddersfield har visat gryende form under den senaste tiden och tränare Wagner har en spelstil som är underhållande att se på med ett intensivt presspel. Varje match mot bottenkonkurrenterna är viktig att plocka trepoängare i, speciellt på hemmaplan. Jag tror vi kommer få se ett Huddersfield som kliver på här för en seger.
  • Crystal Palace har en tung resultatrad bakom sig. Det ska dock sägas att man mött både Tottenham, Manchester United och Chelsea under denna tiden och inte gjort bort sig i någon utav matcherna.
  • Wilfried Zaha är tillbaka för gästerna och det betyder otroligt mycket. Skillnaden på Crystal Palace när han är med och inte går knappt att understryka nog.
  • Otroligt viktig match för båda lagen det här och jag tror att ett tidigt mål kan få denna match att öppna upp sig rejält. 
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback