Reklam

Huddersfield - Chelsea: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
11 augusti 2018 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
John Smith's Stadium    Chris Kavanagh
11 aug 2018 at 09:30 (Uppdaterad 11 aug 2018 at 17:51) 11/08
24
0
Chans: 55%
Spelvärde: 112,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Huddersfield har varit aktiva under transferfönstret och värvat en hel del spelare för att kunna ha så bred trupp som möjligt under den långa säsongen. Nu får man direkt i premiären en av de svårare motstånden och det kommer bli viktigt att få med sig åtminstone en poäng för att få en positiv inledningen på säsongen. 

Chelsea har lyckats behålla Hazard efter mycket om och men, och man har även värvat in klasspelare som Jorginho och Kovacic från Real Madrid. Man har ett bra lag men på försäsongen har man inte spelat så bra, så det ska bli intressant att se de i premiären idag. 

Speltips:

Huddersfield var svåra att möta på hemmaplan förra säsongen och så tror jag att det blir även i år. De har förstärkt laget inför starten och jag tror inte att de kommer åka ur den här säsongen. Idag tror jag att Chelsea kommer få slita rejält för att få med sig poäng från John Smit's Stadium. Huddersfield har ingen press och därför tror jag att de kan spela sitt eget spel och även göra mål på Chelsea som har enorm press på sig, men som inte varit bra i de senaste matcherna. Jag kommer spela på att båda lagen gör mål till 2.05 i odds hos Betfair.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback