Reklam

Hubert Hurkacz/Vasek Pospisil - Jamie Murray/Neal Skupski: 1

Matchcenter
24 januari 2020 at 02:35 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 8, Melbourne Park
20 jan 2020 at 08:52 (Uppdaterad 24 jan 2020 at 03:57) 20/01
33
0
Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 154,80%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Australian Open. Underlag: Hardcourt.

Vilken comeback han stått för, Pospisil. Han kom tillbaka under Davis Cup-finals i slutet av förra säsongen och spelade direkt sjukt bra, kanske än han någonsin gjort tidigare. Mycket intressant spelare den här säsongen, Pospisil, han borde bli topp-50 igen.

Vad som är ännu viktigare här dock. Pospisil är en extremt duktig dubbelspelare. Han har ett spel som passar perfekt för spelformen, han har alltid perfekt inställning när han spelar dubbel, och han har också fina meriter. Exempelvis har han tidigare vunnit Wimbledon i dubbel.

Kan Pospisil lyfta Hurkacz?

Här tillsammans med Hurkacz, Pospisil. Intressant par. Hurkacz måste ses som en av världens bästa singelspelare numera. Han kan mycket väl bli topp-20 i är. Mycket bra serve, Hurkacz och slår stenhårt. Med rätt partner ska han kunna vara grym i dubbel och jag tror att Pospisil kan vara rätt partner.

Murray/Skupski är ett duktigt och stabilt par precis bakom toppen. De är lite favorit här på att de är så stabila medan vårt par känns oklart på den fronten. Jag tror dock de kan få stora problem här när de möter två motståndare som både servar bättre än dem och som returnerar bättre. Britterna måste vinna enbart på sina större dubbelkunskaper och det är inte alltid lätt.

Superfin möjlighet som måste tas tillvara på det här.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback