Reklam

Hubert Hurkacz/Tommy Paul - Daniel Evans/John Peers: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
2 augusti 2022 at 22:05 - Tennis, ATP
Court 5
2 aug 2022 at 14:24 (Uppdaterad 2 aug 2022 at 23:31) 02/08
99
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 121,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Typexempel på match där man inte alltid får betalt det här. Fel favorit, ja. Jättebra odds, ja. Men matchen är fortfarande nästan 50/50, så ändå stor risk det går fel.

Man skulle ju vilja få betalt bara för att man slår fast att oddset är tydligt fel en sån här gång men så funkar det ju inte riktigt. Det handlar istället om att spela väldigt många såna här, då får man utdelning i längden.

Tre singelspelare i matchen, Hurkacz, Paul och Evans. Hurkacz den bästa singelspelaren, och dubbelspelaren. Han har lyckats bra i dubbel senaste året. Noterbart dock då att han haft väldigt bra spelare vid sin sida, spelare som i spelformen är klart bättre än honom själv. När han spelat med sämre spelare, som Paul, har det ofta inte gått alls. Paul och Evans jämna. I dubbel hade jag valt Evans, men jämnt. 

Och så ska man ha in dubbelspecialisten Peers i det hela. Alltid positivt att ha med en dubbelspelare. Det ger en garanti för att man har ett par som verkligen vill vinna. Kvalitetsmässigt så, 13 i världen, Peers. Det är ganska lätt att argumentera för att han åtminstone är den mest stabila spelaren i den här matchen.

Inget av paren samspelt sen tidigare.

Vårt par känns minst lika bra, det känns som det är god chans att de vill lite mer, och på det blir de knapp men klar favorit.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback