Reklam

Hubert Hurkacz - Marco Cecchinato: 2

Matchcenter
24 juni 2019 at 12:10 - Tennis, ATP
Court 2, Devonshire Park Lawn Tennis Club
24 jun 2019 at 11:23 (Uppdaterad 24 jun 2019 at 14:53) 24/06
8
0

ATP Eastbourne

Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard

Ja jag förstår, man tycker att Hurkacz har en kanonserve och bra power i spelet, men faktum är att han är helt grön på gräset och han har aldrig vunnit en gräsmatch. Senast fick han stryk av Joao Sousa i två raka set och 6-1 i andra, det imponerar iaf inte på mig. Hur man kan göra honom till så stor favorit här är helt otroligt.

Hurkacz är ojämn och jag vet inte mycket om hans grässpel och det beror på att han inte spelat mycket på underlaget än. Han har en bra serve, ett kraftfullt spel och en bra volley och det är ju fina egenskaper att ha på gräset.

Cecchinato är ju en grusspelare men jag tycker att hans serve och fina slice borde kunna göra sig riktigt bra på gräset, och han kan ju bevisligen spela gräs för han gick ju till semifinal här i Eastbourne förra året.

Det är väldigt svårt att bedöma många matcher på gräset då det är så få turneringar och matcher på gräs och vissa har knappt spelat på underlaget. Men med tanke på att Hurkacz inte har någon rutin och inte visat något på gräset och att Cecchinato var i semi här förra året tycker jag iaf han bör ha 40% chans att vinna denna matchen och då finns det bra värde i oddset på 2.85. Med tanke på den låga sannolikheten och spelvärdet blir det en låg/medelinsats på 5 units.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback