Reklam

Hubert Hurkacz/Jan Zielinski - Szymon Walkow/Igor Zelenay: 2

Matchcenter
21 september 2021 at 17:10 - Tennis, ATP
Court 1, Arenes de Metz
21 sep 2021 at 08:47 (Uppdaterad 21 sep 2021 at 18:03) 21/09
47
+1
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 126,50%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 10/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Spela nu hos Bethard
Här snackar vi oberäknelig match och att det skiljer så mycket i odds, det är inte rimligt det.

Tanken var nog att Zielinski och Walkow skulle spela tillsammans här. De har spelat tillsammans större delen av säsongen och i och med att de åkte hit båda två, det var nog tanken. Men när man är en challengerspelare rankad en bit utanför de hundra bästa är man på gränsen även i de här små atp-turneringarna och jag skulle gissa att de inte kom in i turneringen tillsammans. De behövde då hitta andra partners för att ta sig in. Zielinski raggade upp landsmannen Hurkacz som kan använda sin singelranking och därmed kommer in med typ vem som helst. Och Walkow fick hugga Zelenay. Behöver inte vara så, men ganska troligt.

Spelar normalt tillsammans, Zielinski och Walkow och det är väl rätt sällan spelare som inte är jämna spelar med varandra. De här två är inget undantag. Zelenay är också helt i nivå med dem. Det är alltså tre jämna spelare i matchen.

Och så har vi Hurkacz som är kapabel även i dubbel, men han är knappast något att låta sig mot. Att han och Zielinski blir storfavoriter här, det är knasigt. Väldigt knappa favoriter skulle jag säga.

2,75 på vårt par, en jättechans.

Högst odds på matchen hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback