Annons

Speltips : Hubert Hurkacz - Grigor Dimitrov: 1

Matchcenter
3 november 2023 at 14:10 - Tennis, ATP
Court Central, AccorHotels Arena
Uppdaterad
5
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 108,10%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Jag förstår att folk tänker Dimitrov här. Jag kan till och med hålla med om att han är favorit. Men en mycket knapp sådan. Det är läge på Hurkacz idag.

Jag skulle säga att han är bättre än någonsin, Dimitrov. Han är rankad 17 i världen den här veckan. Vinner han idag klättrar han två positioner och är då 15 vilket är en riktigt bra ranking för honom men just nu är han nog lite bättre än så till och med. Han var en gång trea i världen på rankingen men man ska veta det. Han var aldrig tredje bäst i världen. Han kanske var topp-10 ett kort tag vad gäller spelstyrka, men det var under en period då nivån på toppen var bedrövlig. När han nu är nära topp-10, det är bättre än vad han var då. Värt mer, så att säga.

Hurkacz är nia i världen och är den sista som har chans på en slutspelsplats utanför de åtta som ligger där just nu. Vinner han idag samtidigt som Rune förlorar sin kvartsfinal så skiljer det bara en matchvinst mellan dem inför den sista veckan. Med förlust idag blir det tvärtom. Då är Rune bara en matchvinst från slutspelet nästa vecka även om han förlorar idag. Förutsatt då att Hurkacz skulle vinna en turneirng nästa vecka. Kort sagt, vinst idag är i stort sett ett måste för Hurkacz och det tycker jag talar för honom. Han vet vad som gäller. 

3-0 i inbördes möten för Dimitrov. Det betyder någonting. Hurkacz trivs inte mot spelare som får in honom i alltför mycket variation. Det är spelstilsfördel för Dimitrov.

Men någonstans så, för mig är Hurkacz den i grund och botten märkbart bättre spelaren av de här två. Dimitrov har fantastisk form men det är inget fel på Hurkacz form heller. Dimitrov brukar också ha det lite svårt långt fram i turneringar när det verkligen ska avgöras. Hurkacz är mer att lita på i pressade situationer.

Jämnt, och därmed högt odds på Hurkacz. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Kunde ej hitta några speltips

Kommentarer

Feedback