Reklam

Hsieh/Yang-Begemann/Kudryavtsev

21 april 2017 at 15:30 - Tennis, Challenger
3 maj 2017 at 13:07 03/05
3
0


Sådärja, fredag och bra läge att vinna lite pengar inför helgen kanske? Det ska vi göra. Till att börja med den här mycket intressanta matchen från den stora challengern i Taipei, Taiwan. Underlag är snabb hardcourt inomhus.

Oddssättaren har missat en rätt väsentlig grej här. Den lilla detaljen att Kudryavtsev i singeln häromdagen gav upp med en så pass svår ryggskada att han hade problem med att få serven över nätet. Sen var han lite förbättrad till den första omgången i dubbel igår, men motståndet där var så pass svagt att han inte blev prövad överhuvudtaget. Han är ett enormt osäkert kort i den här matchen och det måste också tilläggas att han inte längre satsar fullt ut på dubbel utan det är singel som är hans fokus, inte heller något positivt för hans par i den här matchen. Partnern Begemann är stark. Matchens bästa spelare, men som sagt, Kudryavtsev är ett milt sagt osäkert kort och de två är inte särskilt samspelta.

Vi tar ett hemmapar i Hiseh/Yang. Klart samspelt, klart starka för att vara på den här nivån, och även utan Kudryavtsevs skadeproblem hade det här oddset känts spelvärt. Nu med Kudryavtsevs problem är det ytterst intressant. 2.40 hos Bethard, klipp det.
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback