Reklam

Hovland att klara kvalgränsen: Ja

19 jun 2019 at 16:02 (Uppdaterad 22 jun 2019 at 20:01) 19/06
23
0
Chans: 72%
Spelvärde: 105,84%
Lägsta spelbara odds: 1,39
Units: 7/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport
Travelers Championship - PGA-touren

Det är dags för lunken igen efter US Open. Även om det aldrig blir någon direkt lunk på PGA-touren. Alla tävlingar har mer eller mindre starka startfält och det blir alltid underhållande. Den här tävlingen är dessutom tourens näst mest besökta vad gäller publik så det kommer bli bra drag i helgen.

Jag har här plockar fram ett spel på att Hovland, som här gör sin första tävling som proffs, ska klara kvalgränsen. Jag tror han kommer klara det med marginal.

Han är en av de absolut starkaste amatörerna som funnits inom golfen på senare år. Han har under sin amatörtid visat att han står sig hur bra som helst mot de bästa i världen och även om det kan komma en reaktion till slut nu när han blir proffs, jag tror inte den kommer komma direkt.

Han visade i US Open förra veckan att han är att räkna med och behåller han bara något som är i närheten av den formen kommer det inte bli några som helst problem att klara kvalgränsen nu när motståndet är mycket enklare. Det är många spelare som vilar den här veckan och det kommer märkas.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback