Reklam

Holland - Turkiet: 1 (0-1)

Matchcenter
7 september 2021 at 20:45 - Fotboll, VM
Johan Cruijff ArenA
3 sep 2021 at 11:44 (Uppdaterad 7 sep 2021 at 22:37) 03/09
25
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 60-20-20%
Spelvärde: 114,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 6-1
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Till skillnad mot sommarens EM-slutspel när Nederländerna saknade sin bästa spelare, Liverpools Virgil Van Dijk är nu återigen en del av landslagstruppen när de fortsätter resan i kvalet till VM i Qatar 2022. Ett enormt tillskott som genast uppgraderar försvaret till ett av världens bästa. Under våren spelade Holland fyra kvalmatcher där det har varit blandade resultat med två vinster, en oavgjord och en förlust. Men förutom att defensiven har förstärkts har de även ersatt Frank de Boer med Louis Van Gaal på tränarposten. Matchen mot Turkiet blir hans andra som ansvarig.

Läs även om vilka vi tippar vinner Europa League!

Turkiet var en besvikelse i somras under EM. Det började direkt i öppningsmatchen där de blev överkörda av ett överlägset Italien. De återhämtade sig aldrig efter det och förlorade sina andra två gruppspelsmatcher i mötena mot Wales och Schweiz. I kvalet till VM har det gått desto bättre. De leder grupp G före Nederländerna, vilka de förövrigt slog i deras första kvalmatch med 4-2 i Turkiet. Näst på tur stod Norge, vilka de vann över med 0-3. De senaste två matcherna har de mött Lettland och Montenegro där de kryssat i båda.

Glöm inte att kolla in våran matiga guide om Premier League!

Mitt tips är att när Van Dijk är tillbaka i landslaget igen kommer det att göra stor skillnad. Med hans närvaro kan de ställa laget ännu högre upp på planen och fortsätta med sin offensiva fotboll från det vi såg i EM. Det kommer att gynna dem mot ett Turkiet som är ur slag efter sommarens mästerskap. Med all den offensiva kraft Nederländerna besitter tippar jag att de gör minst 2 mål och spelar därför det Europeiska handikappet.

  • Spela för 100 kr och få gratisspel värt 100 kr!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback