Reklam

Holland - Sverige: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
3 juli 2019 at 21:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Groupama Stadium (neutral)    Marie-Soleil Beaudoin
1 jul 2019 at 20:11 (Uppdaterad 3 jul 2019 at 23:41) 01/07
73
0
Chans: 58%
Spelvärde: 111,94%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-0
888sport Spela nu hos 888sport
Dam-VM

Holland har vunnit 9 raka matcher. Att säga att de är i bra form är ingen underdrift. Att Miedema kan göra mål hamnar i samma kategori. Miedema kommer säkert göra mål här också, hon har en tendens att ofta göra det. Så bra som hon är i straffområdet, galet. Att de sedan har Martens som visserligen är ojämn men som har en högstanivå utan dess like gör att det inte är konstigt att de har 9 raka vinster. När den ena av dem inte gör mål så gör den andra det. Mål kommer Holland alltså att göra. Det som talar emot dem är dock det vi fick se mot Japan. De behöver sina snabba kantspelare i rörelse. Mot Japan stod de lika stilla som morgontrafiken i centrum. Trots det så gör man ett mål i slutet och avgör. Faktum är att man i alla matcher hittills i VM så har man gjort mål med mindre än kvarten kvar att spela.

Sverige går från klarhet till klarhet och är i sitt livs form. Vi slog Tyskland, det har vi inte gjort i ett mästerskap på 24 år. Är inte det ett tecken på bra form nej då vet jag inte vad. Vi är stabila bakåt och hittar lägen framåt. Jag var innan VM skeptisk till vår förmåga att göra mål. Jag hade fel. Vi kan göra mål. Vi gör kanske inte så många men vi gör mål. Vi har slagit två, ärligt talat rätt tröga lag hittills i slutspelet. Nu kommer det gå undan. Det kommer vara mer fart än i de senaste matcherna och det kommer bli mål åt båda håll.

Båda lagen har visat att man alltid på något om än udda sätt, lyckas hitta målet. Det kanske inte alltid är vackert, det kanske behövs lite hjälp av VAR men man gör mål. Patrioten i mig kommer spela på Sverige här, vi är så pass bra nu att vi kan slå Holland. Det jag dock kan säga är att båda lagen gör mål. Att båda lagen gör mål ger nästan dubbla pengarna och att dubbla upp, det gör vi gärna! Glöm inte, de må ha Miedema men vi har Janogy, hon har också en förmåga att komma in i slutet och avgöra matcher.

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback