Reklam

Holland - Kanada: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
20 juni 2019 at 18:00 - Fotboll, Women's World Cup | f
Stade Auguste Delaune (neutral)    Stéphanie Frappart
18 jun 2019 at 19:06 (Uppdaterad 20 jun 2019 at 19:54) 18/06
40
0
Chans: 62%
Spelvärde: 109,12%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-1
888sport Spela nu hos 888sport
Dam-VM

Miedema visade verkligen senast vilken stabil målmaskin hon är. Livsfarlig i straffområdet, både med fötterna och med huvudet. Mot Kamerun fick man dock inte ut så mycket av sin snabbhet som jag trodde men man hittade luckorna och målen kom. Sen att holländskorna inte kunde hålla tätt visar på att det finns en svaghet bakåt och nu möter man ett lag som kommer kunna spela på deras planhalva.

Kanadensiskorna har gjort det man har förväntat sig av dem hittills. Man har två stabila segrar och inget insläppt mål. Man gör inte mycket mål men man släpper oftast in mindre än vad man gör. Vi har nu två lag som inte direkt blivit hotade på egen planhalva hittills i VM så vilket försvar håller bäst? Där skulle jag säga att Kanada är bättre defensivt men denna match känns som om det kan gå lite hur som helst.

Det kommer dock inte bli så mycket mål. På de fyra tidigare mötena har det bara en gång blivit mer än 2 mål. Med två av världens bästa forwards i boxen på var sin sida så har jag svårt att se att något lag ska kunna hålla nollan här.

Miedema är på gång och Sinclair har ännu inte gjort mål och Sinclair gör mål. Båda är tillräckligt bra för att göra mål här och offensiven i vardera lag trumfar den defensiv man ställs mot. Matchen slutar 1-1 och bägge lagen går härifrån nöjda?

  • 500% upp till 600 kr i välkomstbonus!
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback