Annons

Holger Rune - Roberto Bautista-Agut: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
29 oktober 2022 at 16:25 - Tennis, ATP
Centre Court, St. Jakobshalle
29 okt 2022 at 10:03 (Uppdaterad 29 okt 2022 at 18:32) 29/10
107
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 115,00%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Jag trodde att Rune skulle få det svårt att följa upp förra veckans framgångar den här veckan. Så har det inte blivit, men här tror jag det kan bli stopp.

Det känns inte längre särskilt relevant om att ifrågasätta hur bra Rune är. För det går inte riktigt att veta. Det är uppenbart att han har ett genombrott just nu. Han är rankad 25:a inför den här veckan. Han kommer klättra. Man får kanske se honom som en topp-20-spelare, i alla fall just nu. Sen måste man väl minnas hur svag han var fram till för bara en vecka sen. Så man måste nog se att han håller den här nivån över tid. Men just nu är han verkligen bra.

Men sen ska man ju fundera över hur bra också. Och där blir det ju lite spännande.

För här värderas han som att han var en topp-10-spelare. 

Det är bara att titta på rankingen. Om Auger-Aliassime eller Fritz som är nia och tia i världen hade mött Bautista, jag skulle säga att de hade stått i högreodds idag än vad Rune gör i den här matchen. Fritz hade definitivt gjort det. Felix med sin fina form, möjligen inte. Oavsett vilket, Rune ses som att han är topp-10, och jag kan bara säga som det är. Jag tror inte han är det.

Speciell spelare att möta Bautista. Mycket flackt spel. Svårt att hitta en rytm när man får spela bollen ur andra positioner än vanligt. Inte helt säkert att en något orutinerad spelare som Rune trivs.

Det spelar ingen roll hur jag vänder och vrider på matchen. Jag tycker oddset på Bautista är jättefint.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback