Reklam

Hole In One: Ja

22 maj 2019 at 10:07 (Uppdaterad 23 maj 2019 at 16:08) 22/05
37
0
Chans: 66%
Spelvärde: 109,56%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 7/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Made In Denmark - Europatouren

Det är dags för Europatouren att komma till Danmark, enligt mig en av årets höjdpunkter på en tour som annars för en mer och mer tynande tillvaro. Den har blivit lite uppäten av PGA-touren och WGC-tävlingarna de senaste åren. Men några riktigt roliga tävlingar finns kvar, och den här i Danmark är en av dem.

Jag tror att det blir minst en hole in one under tävlingens gång, och jag tycker oddset på det är riktigt bra.

Normalt sett är det ungefär jämna odds på att det ska bli minst en hole in one under stora golftävlingar. Det händer varannan gång, ungefär. Men här i Danmark händer det oftare, och ännu mer ofta än att oddset bara ska sänkas till 1,66.

Allt handlar om hål 16, som är det största publikhålet på någon Europatourtävling. Området kring greenen är format som en gryta där publiken kan sitta på kullarna runt greenen. Känslan är att det är som en kon där botten är hålet med flaggan i. Lite så är det också i verkligheten. Arrangören gör oftast allt för att förenkla för spelarna att göra en hole in one så man ska få uppmärksamhet av att kunna lägga upp klipp med läckra publikbilder. Det kan låta konstigt, men precis så är det. flaggplaceringarna på detta hål är ofta löjligt enkelt placerade och långt eller på något annat sätt svårt är hålet inte heller, så jag tror verkligen att en eller ett par bollar kommer rulla i även detta år.

Spelet finns hos Unibet. 

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik
Feedback