Reklam

HK Malmö - IFK Skövde

21 mars 2016 at 14:46 - Annan
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
1
0
Idag var det ett mycket skralt utbud av fotbollmatcher. Vilket gjorde att vi tog en liten noggrannare titt bland andra sporter. Där hittade vi Elitserien i handboll. Där ska en match spelas mellan formstarka HK Malmö mot något svagare IFK Skövde. Det är inte kul att komma som det införtippade förlorade laget till Malmö. Risken är att det känns kört redan från början för IFK Skövde, vilket kan bli en lång kväll för västgötingarna.

Speltips på matchen

Idah har vi valt att lägga vårt bettingtips på att HK Malmö ska vinna matchen med ett gäng bollar. Att tippa exakt resultat är för svårt, och att bara betta på odds med matchvinnare känns för låga. Därför har vi valt att betta på ungefär hur många bollar som HK Malmö lyckas vinna med. Då får vi en bra balans mellan sannolikhet och nivå på oddsen.
Vi la vårt odds på att HK Malmö vinner matchen med 4-6 bollar. Det tror vi är mest rimligt inför matchen, och med tanke på att vi jämfört formen mellan de båda lagen.

Odds på Elitserien

Vi hittar denna match, och flera andra odds på Elitserien i handboll. Vi la vår kupong inne hos Bet365 som delade ut ett odds på 3.30

HK Malmö vinner med 4-6 bollar – Odds: 3.30
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback