Reklam

Hernan Casanova - Jozef Kovalik: (AH: +5,5 Games) 1

Matchcenter
9 februari 2020 at 15:40 - Tennis, ATP
Guillermo Vilas, Buenos Aires Lawn Tennis Club
9 feb 2020 at 10:36 (Uppdaterad 10 feb 2020 at 18:32) 09/02
27
0
Chance (1-X-2) including handicap: 60-0-40%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Turnering: Kval Buenos Aires. Underlag: Hardcourt.

Casanova är en lite märklig spelare som passerat 26 år fyllda och alltså inte är ung längre men ändå känns det som att han ännu inte fått ut sin fulla potential. Han är rankad runt 350 i världen, men är väldigt mycket mer kapabel än så. Emellanåt är han ett rätt starkt kort på challengertouren men sin ranking får han verkligen aldrig till.

Jättefin match av Casanova igår. Han krossade kvalet högst rankade spelare, topp-100-spelaren Davidovich. Med tanke på Casanovas kapacitet tycker jag att man måste respektera den vinsten. Den indikerar att han är bra den här helgen.

Kovalik slog Vilella Martinez med minimal marginal. Det kunde ha slutat precis hur som helst och även om det är en okej seger, det är kanske inget som skrämmer riktigt.

Casanova slog en bättre spelare än Kovalik igår

Casanova krossade en motståndare igår som är bättre än den han möter idag. Blixten slår kanske inte ner två gånger på samma ställer och det vore märkligt om han kan skrälla på samma sätt idag men att han skulle bli helt bortblåst är ännu mer otroligt. 5,5 gem är mycket och den ska sitta den här. 

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback