Reklam

Helsingborg - Kalmar: Draw no bet: 1

Matchcenter
30 september 2019 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Olympia Stadion
30 sep 2019 at 08:39 (Uppdaterad 30 sep 2019 at 20:50) 30/09
24
0
Chans (1-X-2): 64-0-36%
Spelvärde: 108,80%
Lägsta spelbara odds: 1,56
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Allsvenskan
  • Det stinker kryss här, jag håller med. Men jag gillar inte att spela kryss. Det är lite av ett lotterispel. Man behöver dock inte helt överge matcher för man tycker att man kan sniffa sig till ett kryss. Man kan se till att man får tillbaka pengar om det skulle bli så.
  • Helsingborg har egentligen gått ganska bra sen Henrik Larsson försvann och jag tror inte det är någon slump alls. Lite märkligt hur det kan gå så dåligt så ofta för en tränare utan att kvalitén på honom ifrågasätts. Det handlar antagligen om att han sett till att avgå själv hela tiden innan han blivit sparkad plus att han givetvis har ett frikort mot kritik som en av tidernas fem största spelare från Sverige. Men faktum är att Helsingborg nu är helt borta från bottenstriden. Det var man inte med Larsson.
  • Helsingborg på 24 poäng. Kalmar på 22 poäng. Jag tycker poängskörden speglar deras nivå som lag ganska väl. Helsingborg är lite bättre. Lite bättre plus hemmaplan, då är man plötsligt ganska klar favorit i den match men det syns inte på oddsen i den här matchen.
  • På tal om bottenstriden. Kalmar är till viss del inne i den. De har tre poäng ner till kvalplats just nu. De kommer klara sig med tanke på att de inte bara har tre poäng ner utan också två lag mellan sig och kvalet, två lag som är iskalla just nu och lagen under strecket är också värdelösa för närvarande. Helsingborg har fem poäng ner. I teorin kan de trots allt halka in i striden till slut och jag tror det vore ganska skönt för dem att stänga butiken en gång för alla genom att ta en trepoäng ikväll. De borde vara toppmotiverade inför den här matchen.
  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback