Reklam

Helsingborg - Kalmar: Double chance: 1X

9 december 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
9 dec 2018 at 11:33 (Uppdaterad 10 dec 2018 at 21:55) 09/12
31
0
Chans (1-X-2): 35-23-42%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 6-4
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Helsingborg ligger i botten av tabellen och det är rätt så väntat. Motståndarna Kalmar har gjort bra matcher och ligger som förväntat i mitten. Till dagens match så tycker jag förutsättningarna talar för hemmalaget.

Helsingborg har haft ett jobbigt år och man har ett av sina sämsta lag på pappret på många säsonger. Man ligger sist i tabellen, men har bara ett poäng upp till Halmstad och man har chansen att knipa en extrapoäng inför fortsättningsserien. En poäng som i slutändan kan visa sig vara väldigt viktig. I normala fall så gillar jag ett lag som Kalmar och oddset på laget idag hade känts otroligt bra om inte Kalmar hade saknat så många som dem gör idag. Helsingborg är inte speciellt bra, men kan blixtra till. Kalmar laddar nog bara för fortsättningsserien och tar inga större risker på sina spelare. 

Talar för spelet

  • Kalmar saknar en hel del spelare. Fem ordinarie är åtminstone borta och dessutom frågetecken på ytterligare ett par. Bland annat saknas två av deras bästa centrar.
  • Inställningen har alltid varit Kalmars stora problem. Jag tror inte att dessa "betydelselösa" matcherna är till någon fördel för dem direkt. Dessutom finns det rätt stor risk för underskattning här. 
  • Kalmar är bättre på hemmaplan och på resande fot har man haft klart större problem.

Talar emot spelet

  • Oavsett om Kalmar saknar ett par pjäser så har man riktigt fin spets i truppen. En förstafemma som är riktigt vass och klasser bättre än Helsingborgs.

Med full trupp på Kalmar så hade det varit ett givet spel på dem, men nu saknar man ett gäng av sina spelare och då faller värdet såklart in på Helsingborg en aning. Jag testar Helsingborg att ta minst en poäng idag till oddset 1,80 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav
Feedback