Reklam

Helsingborg - Djurgården: 2

Matchcenter
6 maj 2019 at 19:05 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Olympia Stadion
3 maj 2019 at 09:48 (Uppdaterad 6 maj 2019 at 20:54) 03/05
47
0

Fotboll Allsvenskan Sverige

Chans (1-X-2): 20-28-52%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
Betway Spela nu hos Betway

Helsingborg tar på måndagen emot Djurgården på Olympia. Djurgården som är serieledare och Helsingborg återfinns på en 13e plats av 16 lag. 

Helsingborg är fortsatt obesegrade hemma. Man har tagit 7 av 9 möjliga poäng här. Borta har man gått dåligt och inte en inspelad poäng. 

Till denna match saknas med största sannolikhet återigen Granqvist, som har problem med en sena i ljumsken. Han har spelat skadad i 2 månader och kommer nu vila tills den är helt läkt. Ett enormt avbräck om så skulle vara fallet.

Man saknar även anfallsesset Bjarnasson och troligen Abubakari och Farnerud, som båda gick sönder i senaste matchen. Spelarna som saknas, är hjärtat i detta Helsingborg. Kaos i klubben som började starkt med att slå Peking hemma.

I försvaret lär Holgersson och unge Weberg starta igen. Turay lär få en rolig kväll här..

Djurgården hade även de massvis med bortfall för 1-2 veckor sedan. Dock ser det riktigt bra ut nu; Viktige Chilufuya återkommer från skada och en resa till sitt hemland Zambia, där hans pappa tråkigt nog gick bort för 2 veckor sen. Återkommer gör även Bärkroth. Man har även tidigare haft fler spelare borta, men nu ska så gott som alla vara åter. Då är man riktigt bra! Danielsson bör vara tillbaka här, om inte så ersätter Une Larsson på ett bra sätt.

Senast föll man mot Hammarby fullt rättvist med 2-1. Man hade trots allt hela andra halvlek, dock utan att skapa något vettigt. Saknaden av Bärkroth var synbar. 

DIF har presterat bra på bortaplan, där man slagit Örebro och Häcken.

Med en nästinstill skadefri trupp hos Djurgården, samt bortfallen av viktiga spelare hos Helsingborg, så tror jag att Djurgården kommer få en rolig kväll på Olympia. Lägg därtill att DIF har historiskt haft det lätt mot Helsingborg. Helsingborg har endast 1 vinst på de senaste 11 mot Djurgården. Den kom år 2013. Med yttrar som återkommer så spetsas Djurgårdens omställningsspel enormt. Det här borde inte kunna sluta på annat sätt än med en bortaseger!

Se till att hämta en 100% bonus upp till 1000 kr hos Betway och spela Djurgården till fint odds!

  • 100% upp till 1000 kr i bonus!
  • Kundtjänst 24/7
  • Brett utbud av sporter

Kommentarer

Feedback