Reklam

Helsingborg - Degerfors: 1

Matchcenter
10 juni 2018 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Superettan
9 jun 2018 at 07:36 (Uppdaterad 10 jun 2018 at 19:20) 09/06
70
0
Chans (1-X-2): 58-30-12%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Helsingborg har bara en förlust efter tio spelade omgångar. Det ser inte alltid vackert ut när Helsingborg spelar men man har ett stabilt grundspel vilket har gjort att man ändå krigat till sig många vinster. Man ligger på en fjärde plats fast med en match mindre spelad än de andra topp tre lagen. Vinner man mot Degerfors så går man upp i delad serieledning med Falkenberg. Senast spelade man oavgjort med Gefle på bortaplan, men man var en stolpträff ifrån segern i den 95:e minuten.  

Degerfors har ryckt upp sig efter en svag inledningen på säsongen och har nu fem raka matcher utan förlust, tre av dessa har slutat med segrar. Senast krossade man jumbon Värnamo med 4-1 på hemmaplan. Man har nu klättrat upp till en sjätte plats i tabellen efter den fina perioden med goda resultat. 

Båda lagen har bra form men idag tror jag mer på Helsingborg. Det gör jag för att Helsingborg har varit starka på hemmaplan och för att man inte förlorat på sju raka matcher. Degerfors har tagit tre vinster på de senaste fem matcherna men det har varit mot bottenlag som, Norrby, Varberg och Värnamo. Jag tror att Helsingborg bara vill gå upp i serieledning för att boosta lagets självförtroende för framtida matcher. Helsingborg kommer kriga till sig en viktig seger inför hemmafansen och jag tycker att det finns spelvärde i en rak Helsingborg seger till 1.80 gånger pengarna.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback