Reklam

HC Vita Hästen - AIK: 2

Matchcenter
28 september 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - HockeyAllsvenskan
28 sep 2018 at 11:33 (Uppdaterad 28 sep 2018 at 21:25) 28/09
69
0

Hockeyallsvenskan

Chans (1-X-2): 24-18-58%
Spelvärde: 106,14%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Omgång fyra i Hockeyallsvenskan och serieledande AIK gästar Vita Hästen.
Ett hemmalag som inte fått med sig mycket gratis den här säsongen och tog första segern i förra omgången. Kan hemmalaget lyckas ta poäng av AIK? Jag är tveksam!

Vilken säsongsinledning AIK har inlett med. Att laget var favorittippat var det många som trodde, men att inledningen skulle vara så här stark var inte alla lika säkra på.
Tre raka tre poängare och offensiven är stekhet. Nu när ett favoritmotstånd står på andra sidan finns alla möjligheter att segerraden utökas.

Vad talar för en AIK seger:
► Imponerande inledning från stockholmarna. Laget har tre raka trepoängare efter att ha besegrat BIK Karlskoga, Västervik och Modo. Tuffa nötter att knäcka, men segrarna har varit välförtjänta och rättvisa. Inkluderar vi försäsongen har nu AIK sex raka vinster och har bara förlorat en av nio matcher under säsongen 2018-2019.
► Vilken offensiv AIK visar upp. Minst två gjorda mål av säsongens nio spelade matcher. (inkluderat träningsmatcher). Efter tre omgångar i Hockeyallsvenskan har laget svarat för elva mål framåt och det är bäst i serien. 
Spetsen på spelarna finns och lagets värvningar på offensiva positioner den här säsongen har varit lyckade.
► Lite av ett drömmotstånd. AIK tog sig an Vita Hästen två gånger under försäsongen. Det slutade med två klara segrar. 3-0 respektive 5-1.
Fjolårssäsongens fyra möten resulterade i tre segrar för AIK och en för Vita Hästen. Notera att AIK knep poäng i samtliga möten.
► Spelarmaterialet i hemmalaget är försvagat. Laget tappade tongivande R. Palmberg inför säsongen till Timrå och det starka powerplay som laget hade förra säsongen blev genast klart sämre. 
Det gör sig inte bättre att spelmotorn M. Eriksson är skadad och laget överlag är snäppet svagare än förra säsongen. 

Vad talar emot:
► Trender är till för att brytas. AIK med tre raka segrar och ett övertygande spel riskerar att gå in med en något nonchalant inställning och ta uppgiften på lite för lätt. Det kommer straffas mot ett hårt gnuggande Vita Hästen som sliter i varje byte.
► En viktig seger senast för Vita Hästen och självförtroendet höjdes rejält. Nu har laget poäng i två raka matcher och hemma i Himmelstalundshallen trivs laget generellt och att vinna över AIK taggar spelarna ytterligare. Efter två raka förluster under försäsongen vill hemmalaget sätta stopp för förlusterna mot stockholmarna. 

Inför rapporterna visar att AIK är väldigt medvetna om att det gäller vara ödmjuka och på tå inför vad som komma skall. 
Laget har satsat hårt och seriöst för ett återtåg till SHL och ska laget vinna Hockeyallsvenskan är det just dessa matcher laget alltid behöver vinna för att inte tappa onödiga poäng. 

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback