advert

HC Třinec - Brynäs IF: (AH: 0,0) 2

Matchcenter
5 december 2017 at 17:00 - Hockey, Europa - Champions Hockey League
5 dec 2017 at 00:19 (Uppdaterad 5 dec 2017 at 21:41) 05/12
64
0

Chance (1-X-2) including handicap: 50-0-50%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-1
10Bet Spela nu hos 10Bet
Två svensklag kvar av dom sex som spelade Champions Hockey League säsongen 2017-2018. Brynäs samt Växjö och jag finner ett klart värde i Gävle-laget när det vankas bäst av två möten mot tjeckiskt motstånd i kvartsfinalen.
Ett Brynäs som möter tjeckiska Trinec som slog ut svensklaget Malmö i åttondelen.
Brynäs har hittat sitt spel markant i både Champions Hockey League och i den inhemska ligan och satsar seriöst i den här turneringen.

Vad talar för:
► 
Brynäs form. Den är ruggigt het med fyra raka segrar, poäng i sex raka matcher varav fem vinster i SHL och slog bland annat serieledande Växjö med 2-1 senast på hemmaplan. En seger som var i rejäl underkant sett till matchbilden.
► Trinec har en nedåtgående trend. Föll senast mot tabellfemman Kometa Brno med 4-3 och har nu två förluster på lagets tre senaste matcher för tabelltrean.
Formen på hemmaplan är inte alls bra med endast en seger av lagets fyra senaste hemmamatcher. 
► Brynäs har imponerat i Champions Hockey League. Laget slog ut tyska jätten Adler Mannehim i åttondelsfinalen genom totalt 5-3, trots sin otroligt svaga form som visades upp i den vevan. 
Spelet har fungerat under hela Champions Hockey League säsongen och laget går stenhårt in i turneringen.
► Trinec vidare med en rejäl möda. Slog ut Malmö med totalt 4- 2. Mycket tack vare Malmö's oförmåga att göra mål och i framförallt matchen i Malmö var resultat 1-2 inte särskilt rättvist. 

Vad talar emot:
► Brynäs lämnar en drös med spelare hemma
. Juuso Ikonen, Jonathan Granström, Simon Bertilsson, Jörgen Sundqvist, Felix Sandström och Daniel Paille. Samtliga med skador eller skadekänningar.
► Hemmastarkt Trinec med starkt publiktryck. Endast två insläppta mål på hemmaplan i Champions Hockey League från tjeckerna. Med Brynäs svaga offensiv emellanåt kan det bli ödesdigert för gästerna. 

Kan Brynäs reda ut tjeckernas spel samt ta positiv energi från den välfyllda arenan, WERK Arena har laget från Sverige alla möjligheter att besegra motsåndarna. Svenska hockeylag är bättre än tjeckiska och spelar Brynäs som laget gjort den sista tiden mot ett motstånd som är inne i en negativ period kan det bli en bra tillställning. 

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback