Reklam

HC Flyers - Munkfors: 2

30 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 2
30 okt 2018 at 09:33 (Uppdaterad 31 okt 2018 at 11:54) 30/10
78
0
Chans (1-X-2): 20-15-65%
Spelvärde: 128,70%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-9
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Ikväll vänder jag mig för första gången den här säsongen till Hockeytvåan Västra B och också seriefinalen mellan HC Flyers och Munkfors. Oddset har droppat en aning, men är fortfarande klart spelvärt.

Flyers har gått riktigt bra i inledningen av den här säsongen och leder sin serie på 17 poäng, endast en poäng före dagens motståndare Munkfors. Karlskogalaget har flyttats från A-serien till denna den här säsongen och har som sagt gjort det bättre än förväntat. Man har ett bra lag rakt igenom med få svagheter. Däremot tycker jag väl ändå att man saknar lite spetskompetens. Munkfors såg ut att få ett klart svagare lag än man brukar ha. Importerna som kommit åkte hem och någon blev skadad, vilket gjorde att truppen blev ganska tunn. Nu har man dock fått in två riktigt vassa spelare, som bland annat har meriter från NHL-camp under sommaren och förra året. Det har märkts i deras första tre matcher att man är för bra för den här serien helt enkelt. Jag tycker oddsen är skeva. Flyers är bra, men när Munkfors spelar som bäst så ska inte något lag i den här serien rå på dem.

Talar för spelet

  • Spetskompetensen. Munkfors hade en tunn trupp, men väldigt stark trupp spelarmässigt innan finnen och kanadicken anlände. Brennan Saulnier har gjort 11 poäng på första tre matcherna, varav sju av dem är mål. Flyers kan inte i närheten mäta sig i spelarmaterial.
  • Munkfors kan släppa in fem mål, men ändå vinna matcher. Den offensiva styrkan är så pass stark att det är fullt möjligt här. Ska Flyers vinna idag så är det pågrund av att de spelar helt felfritt i egen zon.

Talar emot spelet

  • Munkfors har väl en liten akilleshäl och det är egen zon. De har alltid en tendens att släppa in en del mål. Flyers är rätt bra på att hålla puck i anfallszon så gäller att de är skärpta bakåt.
  • Målvaktsspelet. Flyers har en av seriens bästa målvakter utan tvekan. Lugn och stabil och har en förmåga att kunna spika igen helt. Munkfors Kivilouma har väl inte övertygat såhär långt.

Jag tycker detta spelet är riktigt bra. Munkfors startade som underdogs, men har nu klivit över till favoriter, vilket är helt rätt. Mitt spel blir därför Munkfors att vinna under ordinarie tid till oddset 1.98 hos betsafe.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel
Feedback