Reklam

Haotian Lu - Hossein Vafaei Ayouri: 2

29 oktober 2019 at 07:30 - Snooker, Ranking Events
28 okt 2019 at 19:43 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 28/10
16
0
Chans (1-2): 28-72%
Spelvärde: 125,28%
Lägsta spelbara odds: 1,39
Units: 9/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Att iraniern Hossein Vafei slår Lu Haotian kan vara ett av omgångens bästa spel. Han har gått fram som en ångvält den här säsongen och bara två förluster (mot Ronnie O'Sullivan respektive Mark Williams) sedan mitten av augusti.

Vill man vara lite taskig kan man säga att Hossein Vafaei har allt för att bli en av världens bästa snookerspelare, förutom tur. Sällan har det väl funnits någon spelare på touren som det strulat så mycket för gällande pass, visum och borttappat bagage.

Som jag nämnde i tipsets inledning har han formligen staplat segrar den här sensommaren och hösten. Att han står i över 1.40 här mot Lu Haotian känns helt skevt. Om inte oddssättarna vet något alldeles särskilt, som jag inte finner varken i mina egna chattgrupper eller bland spelarnas sociala medier, så är det här ett jättefint odds.

Motståndet? Ja, Lu Haotian växte fram som en av mina favoritspelare här om året. Den unge kinesen spelade bländande snooker och kunde hyvla i bollar från alla möjliga vinklar och vrår. Det defensiva spelet var i klass med topp 8 och han tog skalp på skalp i de stora turneringarna.

Men sen hände något.

Ingen vet riktigt vad som gick snett, men Lu Haotian kan inte spela snooker längre. Visst, det är en överdrift, men han har tappat allt spel som såg så oerhört naturligt ut. Sedan mitten av juni har han fyra segrar på sex olika turneringar och jag kan inte se hur han ska kunna pressa Hossein Vafaei här.

Spelet är Hossein Vafaei att vinna matchen. Nästan maxspel till det här oddset.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback