Reklam

Hanviken - Väsby: (AH: +1,5) 2

21 oktober 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
21 okt 2018 at 12:34 (Uppdaterad 21 okt 2018 at 19:57) 21/10
46
0
Chance (1-X-2) including handicap: 45-0-55%
Spelvärde: 113,30%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-7
Betsson Spela nu hos Betsson
Har hittat ännu ett odds som jag tror kommer sitta idag. Hanviken tar emot Väsby och jag kommer att fortsätta puffa lite på bortalaget. De är vassa offensivt och bör ha bra chans till bra utdelning idag.

Hanviken har haft en tuff säsongsinledning med idel förluster. Man har förlorat sju av nio möjliga matcher och det säger väl en del. Senast gjorde man en stark insats mot topplaget Hudiksvall, men förlorade med 0-1. Idag väntar ännu en match mot ett förmodat topplag. Det unga och ganska orutinerade Hanviken ska inte ha någon chans att ta några poäng idag tycker jag. Jag fortsätter att pusha för Väsby som jag tycker har ett spännande lag på pappret. Man är framförallt offensivt skickliga och det är väl där jag också tror att skillnaden kommer vara idag. Väsby kommer ifrån en ganska tafatt insats där man tillslut lyckades vinna med 5-4 borta emot Vallentuna. Mycket slarv, men en sen kvittering bäddade sen för en vinst i övertiden. Idag tror jag man är lite mer försiktiga bakåt och framåt löser det sig alltid. Väsby vinner komfortabelt helt enkelt idag.

Talar för spelet

  • Väsby har spelat en match mindre än de flesta och dessutom alla åtta matcher på resande fot. Ändå ligger man på plats fem i tabellen. Det om nåt tycker jag ändå är starkt och visar hur bra man faktiskt är.
  • Man slog Hanviken på bortaplan i en träningsmatch med 3-1. En träningsmatch säger inte mycket, men man spelade inte alls bra och ändå vinner man. Det ska vara stor skillnad på dessa.
  • Senast slog man Vallentuna med 5-4 och de är ett klart bättre lag än Hanviken, framförallt offensivt. Idag kommer Väsby inte bli lika testade bakåt och framåt är man säker göra minst fyra baljor.

Talar emot spelet

  • Alltid lite vanskligt med handikappspel såklart då lagen vid enmålsledning i sista perioden hellre tar det säkra för det osäkra.
  • Väsby brukar vara rätt tight bakåt, men har haft lite större problem än vanligt. Idag gäller det nog att hålla Hanviken under två mål, släpper man fler så kommer de få kämpa för att täcka handikappet.

Betsson erbjuder detta spel bland annat och jag tycker det är helt okej. Man kommer inte bli lika testade bakåt idag och framåt gör man alltid ett par. Jag testar Väsby att vinna med minst två mål till oddset  2.06 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt
Feedback