Reklam

Hannover - Düsseldorf

26 oktober 2016 at 20:30 - Fotboll, Tyskland - DFB Pokal
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04


Vi fortsätter med matcher i DFB-Pokal och fokuserar på matchen som spelas på HDI-Arena. Där ska hemmalaget Hannover som har en hel del avbräck ska ta emot Düsseldorf. Har inte hemmalaget blivit lite väl stora favoriter?

Hannover åkte ur Bundesliga förra säsongen och huserar nu i Bundesliga 2. Där startade man säsongen på ett bra sätt men just nu ser det sämre ut, man har 2 raka förluster mot Nürnberg (2-0) och mot Union Berlin (2-1). Innan det var man obesegrade i 4 raka matcher men det ska sägas att man har då stött på bottenlagen St. Pauli (2-0), 1860 Münich (2-0) och Bielefeld (3-3). Man ligger iallafall 5:a i ligan, inte helt godkänt med tanke på den truppen man har. Men man har haft avbräck på starka namn med jämna mellanrum och till den här matchen är det ingen skillnad.

Man har två defensiva kuggar borta, mittfältaren Schmiedebach är skadad och mittbacken Anton är avstängd. Man brukar ersätta dessa spelare med Sané. Frågan är vart man kommer placera han nu, oavsett vart man kommer placera han kommer en lagdel att vara försvagad. Ordinarie målvakten Tschauner är också skadad. Ser man till offensiven så är det ingen av de tilltänkta startspelarna som har presterat, Harnik och Sobiech har båda vart skadade emellanåt och inte alls kommit upp i den nivå man ska vara.

Düsseldorf huserar också i Bundesliga 2, man ligger på 7:e plats i ligan med 1 poäng mindre än Hannover. Man är obesegrade i 3 raka matcher, men även dem har stött på bottenlag. I senaste matchen körde man över Bielefeld (4-0) och forwarden Hennings gjorde 2 mål. Han är inne i en riktigt bra period och har gjort 4 mål på de 3 senaste matcherna. Till den här matchen är mittbacken Madlung tillbaka från sin avstängning. Ett stort plus för Düsseldorf, Madlung och Akpoguma har vart riktigt stabila i mittlåset. Hela defensiven har sett stabil ut under säsongen, 9 insläppta mål på 10 spelade matcher är helt klart godkänt.

Man har ett avbräck till den här matchen och det är på mittfältaren Fink.

Hannover har siktet inställt på att ta sig tillbaka till Bundesliga den här säsong, jag tror inte man kommer lägga större vikt på cupen och inte helst nu när spelet svajar. Düsseldorf däremot är inget lag som kommer tillhöra toppen i slutet av säsongen. Borde ta den här matchen på större allvar. Jag testar en medel insats på Düsseldorf +0.5 och det gör jag hos Mr Ringo.
  • Fräsch sajt
  • Tilltalande välkomstbonus
  • Bra odds
Feedback