Reklam

Hanhals - Vimmerby: 1

18 november 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
18 nov 2018 at 10:21 (Uppdaterad 19 nov 2018 at 14:19) 18/11
67
0
Chans (1-2): 38-62%
Spelvärde: 129,20%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Hanhals har seglat upp som en liten outsider i kampen om allettanplatserna. Vimmerby är stabila och leder faktiskt serien. Bortalaget är såklart rätta favoriter, men med tanke på hur Hanhals spelat på sistone så måste ettan testas.

Hanhals trodde nog inte många på innan säsongen och det ska jag säga att det gjorde absolut inte jag heller. Man har dock överraskat i princip alla och besitter en form som få lag har för tillfället i den här serien. Senast avfärdade man Nybro på bortaplan med enkla 3-1. Man är otroligt svårspelade uppenbarligen och man har också chansen på att ta sig till allettan. Där har man såklart ingen chans alls, men känslan av att lilla Hanhals vill dit är det inget snack om. Vimmerby är så bra som förväntat och kanske tillochmed lite bättre än så. Man leder serien och känns stabila över varje lagdel. Att man är stora favoriter idag ska det inte vara något snack om, men med tanke på hur Hanhals uppträtt senaste tiden så tycker jag det mest spelbara här är hemmaseger. Vimmerby är bra, men Hanhals underskattas uppenbarligen fortfarande.

Talar för spelet

  • Formen och självförtroendet i hemmalaget. De är inne i det så kallade stimmet och det mesta går deras väg. Man har många vinster i följd och har säkerligen bra chans att fortsätta segertåget idag.
  • När de möttes i första mötet så var det en jämn match i Vimmerby där hemmalaget vann med 3-2. Då var man ännu större favoriter än det här, hade hemmaplan och nu har också Hanhals klart bättre form.

Talar emot spelet

  • Vimmerby är ett bättre lag helt klart. Tittar man på pappret så är det befogat att ligger så högt som man ligger. Man är bra rakt igenom och har bra chans på en kvalserie i vår. 
  • Även fast formen är bra så känns det som att lag som "överpresterar" också får sig en spark i arslet nångång. Har man lite otur i starten så kan det bli en riktig plattmatch från hemmalagets sida.

Jag tycker såklart att Vimmerby ska vinna detta, men med tanke på hur Hanhals presterat på slutet så bör man ändå ha rätt god chans idag igen. Jag testar Hanhals att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 3.40 hos Unibet

Lycka till!

/Heden

 

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback