Reklam

Hang Li - Anda Zhang: 1

29 oktober 2019 at 07:30 - Snooker, Ranking Events
28 okt 2019 at 19:31 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 28/10
13
0
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 120,12%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss:
Betsafe Spela nu hos Betsafe
Här tycker jag oddssättarna har gått bort sig. Zhang Anda har inte spelat riktigt bra sedan förra hösten och att han prissätts så här pass jämnt med Li Hang köper jag inte. Li Hang ska ha alla nycklar som krävs för att låsa upp Andas försvar.

Li Hang hade en magisk period förra vintern. Han höll på att etablera sig som en stadig topp 32-spelare, men har nu fallit tillbaka till strax bortanför 40-strecket. Kvalet till VM i april var visserligen en höjdpunkt, men det känns som han haft svårt att nå upp till sin tidigare nivå.

Den här säsongen har dock börjat helt okej, ja nästan bra. Fyra bra skalper i Riga Masters (Bingham, Dunn, Sijun och Xiwen) gav självförtroende till China Championship, där han även där avancerade in i mittenomgångarna. 

Han har förlorat mot spelare som på pappret är bättre än honom själv och har slagit dem som både ranking- och spelmässigt är sämre. Enda plumpen i protokollet var senast mot Mei Xiwen, som dock får anses vara en av de mest formstarka i "best of the rest"-gruppen just nu.

Här ställs Li Hang mot Zhang Anda och hur jag än vänder och vrider på det här kan jag inte se Zhang Anda ta 5 frames. Zhang Anda som dessutom har en imponerade volatil förlustrad, där han blandar och ger även mot riktigt svagt motstånd.

Spelet är Li Hang att vinna matchen. Betsafe sticker ut något gentemot övriga bolag, så bäst värde där.

  • 100% upp till 500 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback