Reklam

Hamou/Tatlot-Gabb/Johnson : 1

11 december 2017 at 16:00 - Tennis, Qatar - Qatar Total Open | f
11 dec 2017 at 08:42 (Uppdaterad 12 dec 2017 at 08:39) 11/12
58
0

Hamou/Tatlot-Gabb/Johnson

Chans (1-2): 44-56%
Spelvärde: 149,60%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 9/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Future Qatar. Underlag: Hardcourt.

Otroligt intressant dubbelmatch det här från veckans futureturnering i Qatar.

Det spelas ofta flera veckor i rad på samma spelplats på futuretouren och så är det i Qatar just nu. De här två paren spelade en turnering just här förra veckan också, och det är där vi hittar intressanta saker.

De mötte nämligen samma par för bara några dagar sen, de här paren. Båda två mötte Altuna/Eriksson förra veckan. Fransmännen, som vi spelar på här, förlorade, och britterna, som vi spelar emot, vann och gick senare till final där de förlorade. Bättre form på britterna alltså, men det mest intressanta hittar vi i oddsen på de här matchen. Oddsen var nämligen jämna i båda matcherna. Enligt oddssättarna var båda de här paren förra veckan jämna med Altuna/Eriksson. Nu, några dagar senare, när britterna vunnit ett par matcher mer, ansesa britterna vara ett oerhört mycket bättre dubbelpar än fransmännen om man tittar på oddsen här. Kan det vara så? Givetvis inte. Det har blivit fel, och det har övereagerats något alldeles brutalt på att britterna nådde final förra veckan.

Britterna känns för mig som det något bättre paret. Lite mer samspelta och lite bättre. Men väldigt små marginaler. Det är mycket jämnt det här. Och korrekt odds är inte 3,40 som man just nu får på Bethard utan snarare runt 2,25, någonting.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar
Feedback