Reklam

Hammarby - Vallentuna: 2

24 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
23 okt 2018 at 23:34 (Uppdaterad 24 okt 2018 at 22:13) 23/10
77
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 110,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 8-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Den östra serien börjar likna ett riktigt getingbo i mitten av tabellen. Två av dem är Bajen och Vallentuna som också möts på onsdagskvällen. I mitt tycke fel favorit och jag litar på offensivt kunnande som vinnare denna kväll.

Hammarby har haft en jobbig säsong såhär långt. Man ligger på plats tio, alltså tredje sist, men sina nio poäng. Bajen hade för några säsonger sedan något riktigt intressant på gång, men man har också en förmåga att tappa spelare när det går bra för dem. I vilket fall så tog man senast en stark seger hemma mot ett ganska stjärnspäckat Segeltorp. Starkt med tanke på att jag inte alls trodde på dem. Nu möter man Vallentuna och det är inte heller något dåligt lag. Jag tycker fortfarande att det är ett underskattat lag hos bolagen. Hammarby har tunn trupp och har haft svårt att göra mål som vanligt. Vallentuna har en fin offensiv och kommer ha klart bäst chanser att göra mål på. Så länge man håller koll på defensiven så bör man vinna det här.

Talar för spelet

  • Här tror jag det offensiva blir klart viktigast. Vallentuna må vara lite halvrisiga defensivt i vissa lägen, men mot Bajen kommer man inte bli testade på samma vis. Vallentuna har en fin offensiv med flertalet duktiga poängmakare, något som Hammarby kanske saknar.
  • Hammarby har från början en ganska tunn trupp. Senast var man tre femmor och till matchen emot Vallentuna saknas åtminstone tre spelare, viktiga dessutom. Linus Carlsson, Marcus Carlsson och Jakob Wallin är alla out.

Talar emot spelet

  • Hammarby visade ändå senaste att man kunde slå ett topplag, även om segern satt långt inne. Kanske släppte en sten från magen på dem och man bör ha gott självförtroende i ryggen.
  • Historiken. Hammarby har trots allt fem raka segrar emot Vallentuna. Många av spelarna har varit i Vallentuna ett tag och vet hur det är att förlora mot just Hammarby.

Tycker ändå att det här spelet känns ganska bra. Vallentuna har imponerat i flertalet matcher såhär långt och har gett de bättre lagen bra motstånd. Jag testar Vallentuna att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.84 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback