Reklam

Hammarby - Trelleborgs FF: Över 2,5 Mål

Matchcenter
1 april 2021 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Svenska Cupen
12 mar 2021 at 15:35 (Uppdaterad 12 mar 2021 at 16:15) 12/03
8
0
Chans (över-under): 80-20%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,25
Units: 10/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Uppdatering: Matchen är framskjuten pga covid.

Hammarby är jättefavoriter att ta sig vidare till semifinal av Svenska Cupen när Trelleborgs FF kommer på besök på plasten på Tele 2 Arena. ”Bajen” gick rent i sin grupp med AIK, AFC och Oskarshamn medan TFF något överraskande också vann sin grupp framför dubbla allsvenska lagen IK Sirius och Örebro SK. Men vem tar sig vidare till semifinalen av de två lagen?

Hammarbys offensiv är livsfarlig

Under de tre matcherna i gruppspelet har ”Bajen” gjort tio mål framåt. 4-1 mot AFC Eskilstuna följdes upp med 3-0 borta mot Oskarshamn. I säsongens första Stockholmsderby mot AIK åkte laget på ett rött kort men lyckades ändå vinna med 3-2. Förra säsongen funkade inte offensiven som förväntat men med nyförvärvet Selmani ser det väldigt lovande ut för Hammarby.

Utöver nyförvärvet Selmani har Vladimir Rodic sett het ut under gruppspelet i Svenska Cupen. Mål mot både Oskarshamn och AIK imponerar samtidigt som yttern ser ut att vara på spelhumör. Hammarby har värvat intressant och fått behålla sitt lag vilket gör att de ser väldigt heta ut inför fortsättningen.

Mycket har inför matchen handlar om Covid-19 då Hammarby har flera spelare bekräftat smittade. Trots detta borde det finnas en bredd i laget som räcker till seger.

Kan Trelleborg skrälla till sig en seger?

TFF håller till i Superettan men har imponerat under Svenska Cupen hittills. Framförallt är det defensiven som varit stabil. 1-0 borta mot Örebro och 1-1 borta mot Sirius är stabila resultat för ett lag i Superettan. 3-1-segern mot Lödde var desto mer väntad.

Laget har värvat friskt under vintern och det blir intressant att se vad Joan Blomberg, Dzenis Kozica och Simon Amin kan hitta på. Framförallt Dzenis Kozica som är lagets mest värdefulla spelare. Med mittbacken Jesper Modig har laget också stärkt upp defensiven.

Vem tar sig till semifinal? - Speltips och motivering

Hammarby är solklara favoriter och det finns en anledning till detta. Laget har ett betydligt starkare lag och spelar dessutom hemma på Tele2 Arena. Vi tror att det också blir ”Bajen” som håller för favoritskapet och lyckas ta sig vidare till semifinal. Allt annat vore en dundersensation.

Du hittar fler rekar här!

Hemmaseger på Bajen har inte direkt något spelvärde men med tanke på lagets offensiv tror vi det kan bli en del mål i matchen. Laget har spelare som kan göra mål och med Selmani som börjar hitta rätt och Vladimir Rodic på gång kan det bli en hel de mål. Visst har laget covid i truppen men vi tror ändå de håller undan och gör en del mål framåt.

Ryggar du? Hur tror du matchen slutar? - Kommentera nedan!

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback