Reklam

Hammarby - Östersunds FK: 1

Matchcenter
9 juli 2018 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
8 jul 2018 at 21:47 (Uppdaterad 9 jul 2018 at 20:54) 08/07
82
0
Chans (1-X-2): 55-25-20%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Hammarby förlorade sin första match i Allsvenskan först efter nio omgångar och det kom mot AIK i derbyt. I matchen efter blev det 1-1 mot Kalmar på bortaplan och helt plötsligt känns Bajen mänskliga igen. Nu möter man Östersund i första matchen efter VM-uppehållet. 

Östersund hade skyhöga förväntningar på sig i Allsvenskan efter deras Europa-spel succé, men det har inte riktigt gått som väntat, när de efter elva spelade matcher befinner sig på en tionde plats. De spelade dock upp sig strax innan VM-uppehållet och plockade tio poäng på fyra matcher. 

Speltips:

Östersund har som bekant tappat succé tränaren Graham Potter till Swansea och med sig tog han även den assisterande tränaren och scouten. Nyligen blev det även klart att Ken Sema lämnar för Watford. Det är många viktiga pjäser som har försvunnit från klubben på kort tid och det brukar oftast påverka lag negativt. Nu ska man ta sig ann Hammarby som har överraskat stort efter den första tredjedelen av Allsvenskan. Hammarby som har fått behålla alla spelare över uppehållet, förutom Pa Dibba. Det tyder på att de har siktet på SM-guldet. Jag tror att Hammarby kommer vara spelsugna efter det långa uppehållet och att man inför en storpublik vinner mot Östersund. Östersund har trots allt tappat den viktigaste personen i laget(Graham Potter) och därför lär det dröja några matcher innan den nya tränarens spelsätt sätter sig. Hammarby rak 1:a spelas till fina 1.95 hos Coolbet.

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback