Reklam

Hammarby - IFK Göteborg: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
11 juli 2022 at 19:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
6 jul 2022 at 12:37 (Uppdaterad 11 jul 2022 at 21:02) 06/07
12
0

Allsvenskan omgång 13

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-0
Betsson Till Betsson
Speltips på det allsvenska mötet mellan Hammarby - Göteborg i den 13:e omgången. Få högsta möjliga odds när vi analyserar matchen.

Hammarby i svag form

Det var längesen som Hammarby vann en match i Allsvenskan 2022 nu. Laget har faktiskt inte vunnit någon match sedan överkörningen av Norrköping på hemmaplan den 22:a maj. Detta har gjort att laget har tappat mark i tabellen och ligger för närvarande på en fjärdeplats. Som ni alla vet inledde Bajen säsongen på ett strålande sätt och såg oslagbara ut. Men den senaste tiden har de grönvita alltså tappat formen fullständigt och efter förlusten i derbyt mot Djurgården senast är spelarna nog sugna på revansch. Möjligen kan första vinsten på länge komma under måndagen då Göteborg kommer på besök. I dagsläget har Hammarby en poäng mer än Göteborg med lika många matcher spelade. Räkna med ett taggat Bajen som vill hitta tillbaka till vinnarspåret.

Göteborg i fin form

Till skillnad från Hammarby har IFK Göteborg visat fin form den senaste tiden och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Efter den senaste tidens fina resultat har Göteborg klättrat i tabellen och ligger strax efter övriga topplag. En stor anledning till lagets fina form är Markus Berg som har gjort fem mål på sina tre senaste matcher i Allsvenskan. Om den forne landslagsspelaren kan fortsätta på den inslagna vägen kan Göteborg komma att bli farliga i framtiden. Göteborg kommer som klara underdogs till denna match, men om man ser till båda lagens form den senaste tiden ska Göteborgsklubben verkligen inte underskattas. Räkna med att Berg och gänget gör det svårt för Hammarby.

Fler odds på mötet hittar du i vårat matchcenter!

Hammarby fem senaste:

Djurgården - Hammarby, 1-0

Hammarby - Häcken, 2-2

Östers - Hammarby, 1-2

Jönköpings Södra - Hammarby, 0-0

Värnamo - Hammarby, 1-0

Göteborg fem senaste:

Göteborg - Degerfors, 2-0

Sirius - Göteborg, 1-2

Trelleborg - Göteborg, 0-2

Fredrikstad - Göteborg, 3-1

Göteborg - Sundsvall, 2-0

Se alla speltips på sidan här!

Mitt speltips Hammarby - Göteborg

Det är ett formsvagt samt ett formstarkt lag som ska göra upp om tre poäng under måndagen. Trots Bajens svaga form kommer man till matchen som klara favoriter, vilket kanske inte är så konstigt eftersom matchen spelas på Tele 2 Arena och således inför den gröna väggen. Jag är inte lika övertygad om att Hammarby faktiskt vinner detta och vänder mig därför till målmarknaden istället. Jag tror på en målrik match med högt tempo och mitt spel blir att matchen slutar med över 2,5 mål.

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback