Reklam

Hammarby IF - Halmstads BK

3 februari 2016 at 19:00 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Idag tar Hammarby IF emot Halmstad BK under sitt träningsläger i Spanien. Träningsmatch i all ära, men när det finns odds på matchen finns det anledning att ta matchen på fullt allvar. När det handlar om träningsmatcher som ligger långt inför säsongen så är det svårt att spekulera i hur lagen kommer att ställa upp startelvan, och vilken taktik de som de kommer att testa. Därför blir det lite mer till ett lotteri om vem som kommer stå som slutlig vinnare efter 90 minuter.

Hammarby IF har tidigare haft svårt med Halmstads BK som agerade slagpåse under hela fjolårets allsvenska säsong. Under de 3 senaste matcherna har Hammarby IF endast tagit 1 poäng mot hallänningarna. Trots flera tappade spelare från Halmstads BKs sida så tror vi att de är mest sugna på att åka till Spanien och göra Hammarbys soliga träningsläger en smula sämre.


Beslut om vilket lag som vi tror kommer vinna handlar mycket om hur oddsen ser ut på träningsmatchen. På Bethard erbjuder de ett bra odds på att ta Halmstads BK som vinnare. Visst, Hammarby IF kanske borde vinna matchen om vi kollar på spelartruppen, men det är mycket som måste kan spegla in denna match för det ska gå vägen för Bajen. Det är inte enkelt att få sitt spel att vara som det ska under en försäsong, och det kan ske flera stora överraskningar när lagen presenteras. Det innebär att matchen egentligen kan sluta hur som helst. Därför tar vi en chansning på en så oklar match att ta det laget som med störst odds. Vilket betyder att vi tar Halmstads BK som vinnare och kan därmed vinna 3.90 gånger vår insats.

Odds hos Bethard

När vi bestämde oss för att lägga till Hammarby IF och Halmstads BK i vår tipskupong så kollade vi först och främst på matchoddset hos Bethard. Det är nämligen från Bethard vi har hämtat oddsen som vi presenterar här nedanför. Att spela 1X2 tycker vi är den enklaste, och kanske bästa sättet att tippa sport på.
Hammarby IF slutar som vinnare – 1.66
Matchen slutar oavgjort - 3.20
Halmstads BK slutar som vinnare 3.90

Se matchen på TV

Om du vill se matchen så har CMore Fotboll sett till att visa matchen kl. 15:30. CMore har sett till att de ska erbjuda en rad olika matcher från försäsongen för Allsvenskan 2016. Något som självklart välkomnas av mig som älskar att Allsvenskam ska på nytt dra igång, och folk hela Sverige återigen samlas på arenor, och idrottsplatser.
  • 500 kr i riskfritt spel hos Redbet!
  • Bra sportutbud
  • Svenskt bolag
Feedback