Reklam

Hammarby - Helsingborg: 1

Matchcenter
11 augusti 2019 at 17:30 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
10 aug 2019 at 18:20 (Uppdaterad 11 aug 2019 at 19:22) 10/08
39
0
Chans (1-X-2): 69-21-10%
Spelvärde: 105,57%
Lägsta spelbara odds: 1,45
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Hammarby har riktigt bra form på hemmaplan
- Matchen spelas på konstgräs
- Helsingborg har det svårt på bortaplan

Dags för match mellan Hammarby och Helsingborg. Första matchen mellan lagen slutade med seger för Helsingborg med 2-1 i tredje omgången men mycket har hänt sen dess. Henke Larsson har tagit över för Helsingborg och Hammarby har bara blivit bättre och bättre ju längre säsongen har gått och spelar för tillfället kanske den bästa anfallsfotboll i Allsvenskan,.

Hammarby har Djurdjic avstängd till denna matchen men Hammarby har många vassa spelare i offensiven och Tankovic är den absoluta viktigaste spelaren spindeln i nätet och han är med i matchtruppen så är inte avstängningen av Djurdjic inte av så stor betydelse för denna matchen. Hammarby har näst bäst poängsnitt på hemmaplan i Allsvenskan bara Malmö FF har varit bättre. Målvakten Blazevic är avstängd men Wiland är den perfekte andra målvakten med mycket rutin.

Helsingborg har haft det tufft under årets Allsvenska och har bytt tränare till Henke Larsson. Den största skillnaden är att han har tajtat till laget och det har tagit upp Helsingborg över strecket men inte imponerat speciellt mycket. På bortaplan har laget fortsatt svårt och man har endast tagit sex poäng på nio matcher på bortaplan. Nu ska de spela på konstgräs vilket är en nackdel för Helsingborg.

Sammanfattningsvis kommer hemmastarka Hammarby ta emot ett Helsingborg som har problem på bortaplan och de att få den raka 1an till 1,53 tycker jag är spelvärt och borde ligga runt 1,45

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback