Reklam

Hammarby - Häcken: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
26 juni 2022 at 15:00 - Fotboll, Sverige - Allsvenskan
Tele2 Arena
23 jun 2022 at 14:07 (Uppdaterad 26 jun 2022 at 17:03) 23/06
14
0
Units: 1/10
Hit/Miss: 2-2
Bet365 Till Bet365
Speltips på det allsvenska mötet mellan Hammarby - Häcken i den 11:e omgången på Tele2 Arena. Vi analyserar mötet och ger dig fördelaktiga odds.

Hammarby kan gå upp i serieledning

Hammarby har inlett Allsvenskan bra denna säsong och ligger för närvarande på tredjeplats. Under söndagen tar man emot serieledaren Häcken för att göra upp om tre viktiga poäng. Om Hammarby skulle lyckas vinna denna match går laget faktiskt upp i ensam serieledning. Det gäller dock att Bajen kommer till matchen och gör en stark insats då ett av seriens bästa lag står för motståndet. Innan uppehållet förlorade Hammarby till mångas stora förvåning mot Värnamo på bortaplan med 1-0. För att lyckas slå Häcken på söndag gäller det att laget steppar upp.

Läs allt om Allsvenskan 2022 här!

Häcken med glödhet Jeremejeff i laget

Det har gått många säsonger nu där i stort sett alla har trott att Häcken på allvar ska vara med och fightas om guldet. Men Laget har inte nått hela vägen och väntar fortfarande på sitt första SM-guld. Efter inledningen på denna säsong ser det dock mycket bra ut för Hisingen-klubben som i skrivande stund leder Allsvenskan på 23 poäng. En stor anledning till att laget har inlett så oerhört bra är Alexander Jeremejeff som efter 10 omgångar står på hela 10 gjorda mål samt tre assist. Häcken kommer till denna match med 10 raka matcher utan förlust. Möjligen kan detta bli säsongen då klubben tar sitt efterlängtade guld.

Full översikt på alla speltipsen på sidan hittar du här!

Mitt speltips Hammarby - Häcken

Det är två av Allsvenskan bästa lag som ska göra upp under söndagen. Hemmalaget Bajen är tydliga favoriter enligt spelmarknaden, vilket kanske är rätt med tanke på hemmaplansfördelen. Det är ju ingen nyhet att Bajens fans bidrar till otroligt mycket för sitt lag. Men jag är inte helt säker på att Hammarby faktiskt vinner matchen och mitt spel blir istället att den slutar med över 2,5 mål. Det är trots att två av seriens mest målglada lag som ska göra upp!

Se alla odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Hammarby fem senaste:

Öster - Hammarby, 1-2

Jönköpings Södra - Hammarby, 0-0

IFK Värnamo - Hammarby, 1-0

Hammarby - Malmö, 0-1 (efter straffar)

Hammarby - Norrköping, 3-0

Häcken fem senaste:

Örgryte - Häcken, 2-2

Häcken - Halmstad, 2-0

Sarpsborg 08 - Häcken, 1-4

Häcken - Sirius, 4-3

Häcken - Kalmar, 3-1

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback